Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki elérte a maximális...

Ha valaki elérte a maximális korlátait és van pénze?

Figyelt kérdés

Üdv !

Mi a teendő ha valaki elérte nagyjából 5 év alatt, az adott határait, tovább nincs növekedés de még szeretne, nem szeretném szteroidokhoz nyúlni, viszont ajánlottak ezt azt, az egyik pl : Mass FX Destroyer !

Mi a véleményetek róla ? Tudtok valami mást is ajánlani !

Ami segíthet picit a fejlődésben ? Imádom a sportot és a fejlődés motivált mindig, de már nem motivál semmi !

2013. dec. 19. 20:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nyúl a legtöbb ember szteroidhoz, tápkieg itt már nem segít. Ilyenkor maximum az izomérettség, definiáltság javul már.
2013. dec. 19. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha elérted a genetikai határaidat, akkor úgysem segít már semmi, ami nem koksz! Sajnos ez az igazság
2013. dec. 19. 20:34
 3/16 anonim válasza:
nyomjál peptideket
2013. dec. 19. 20:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi, hiába bármi tápkieg. Én 28 éve edzem, nekem elhiheted.
2013. dec. 19. 20:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Ha valami nagyon minőségi illegális dolgot használnék, ami izmot felszednék, utánna soha többé nem használnám, meg tudnám tartani a szintet ?

Hagyjuk az ilyen Danabol, olcsó szarokat, vizesító fost.

Csak az első kérdésemre szeretnék választ, nem akarok ilyen dologhoz folyamodni, eddig tiszta voltam, az is maradok !

2013. dec. 19. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
A szintedet anélkül is megtudod tartani!
2013. dec. 19. 20:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Bocs, félreértettem amit írtál.

Szóval azt elvesztenéd!

2013. dec. 19. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem marad meg a koxal elért eredmény.
 9/16 A kérdező kommentje:

Csak fogytán a motiváció, milyen jó érzés mikor látod, hú nagyobb lett a vállam, mellem, hátam, kezem stb...

A testépítésben az első 2 év a leglátványosabb a legjobb év, kezdéstől az első 2, akkora motivációm volt, hogy 2 év alatt 18 kg jött fel rám :) Izomot számítottam szárazon 18 kg-nak !

10/16 anonim válasza:
össze lehet állítani komoly kúrákat amiket megfelelő levezetéssel nem mondom hogy meg lehet tartani igazán de valamit mégis,mondjuk most nyomsz egy fél éves kúrát,ha utána soha többé semmit érted 10év múlva ne fog meglátszani hogy te anno koxoltál fél évig
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!