Ha valaki elérte a maximális korlátait és van pénze?
Üdv !
Mi a teendő ha valaki elérte nagyjából 5 év alatt, az adott határait, tovább nincs növekedés de még szeretne, nem szeretném szteroidokhoz nyúlni, viszont ajánlottak ezt azt, az egyik pl : Mass FX Destroyer !
Mi a véleményetek róla ? Tudtok valami mást is ajánlani !
Ami segíthet picit a fejlődésben ? Imádom a sportot és a fejlődés motivált mindig, de már nem motivál semmi !
Ha valami nagyon minőségi illegális dolgot használnék, ami izmot felszednék, utánna soha többé nem használnám, meg tudnám tartani a szintet ?
Hagyjuk az ilyen Danabol, olcsó szarokat, vizesító fost.
Csak az első kérdésemre szeretnék választ, nem akarok ilyen dologhoz folyamodni, eddig tiszta voltam, az is maradok !
Bocs, félreértettem amit írtál.
Szóval azt elvesztenéd!
Csak fogytán a motiváció, milyen jó érzés mikor látod, hú nagyobb lett a vállam, mellem, hátam, kezem stb...
A testépítésben az első 2 év a leglátványosabb a legjobb év, kezdéstől az első 2, akkora motivációm volt, hogy 2 év alatt 18 kg jött fel rám :) Izomot számítottam szárazon 18 kg-nak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!