Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Várom a véleményetek! A...

Várom a véleményetek! A legtöbb vita amit a teremben lehet hallani ez?

Figyelt kérdés
a legjobban fejlődni a jól rákoncentrált edzéssel (ami legtöbbször kisebb súlyokat jelent) vagy csak nyomni a hatalmas súlyokat, mert szerintük ''csakis igy fejlődik az izom'', az utolsó ismétléseik legtöbbször nem is szabályosak. Szerintetek?

2013. dec. 19. 17:11
 1/6 A kérdező kommentje:
én amellett vagyok hogy inkább ritkábban használok nagyobb súlyt, annyival amennyitvel kb. 12-t birok csinálni ,de azt megpróbálom tökéletesen végrehajtani, hogy teljesen megfeszüljön az izom...
2013. dec. 19. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
A kettő között az igazság szerintem. A nagy súly (kinek mi), szabályos ismétlés, 6-12 ismétlés sorozatonként. Persze kinek mi jön be, van aki 2-3 ismétlésekkel is fejlődik!
2013. dec. 19. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
de még is az a vicces h egyesek akik 1 éve járnak és nyomják a 100 kiló feletti súlyokat fekve meg hasonló súlyokat húznak le mellhez, nem sok fejlődés látszik rajtuk :D
2013. dec. 19. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ritkán megyek 10 ismétlésszám alá, mert akkor általában nagyon bevonom a segédizmokat(főleg alapgyakorlatoknál).

Az igazságot így fogalmaznám meg: Minél kisebb ismétlésszámmal(de min. 6), minél nagyobb súllyal, minél kevesebb segédizmot bevonva. Ezek aránya persze mindenkinél más, hogy melyik jön be.

2013. dec. 19. 17:37
 5/6 A kérdező kommentje:
én is igy gondolom... és a fő h végig tökéletesen hajtod végre nem szabálytalanul!
2013. dec. 19. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
De erősödni viszont kell! Aki 100+ folott nyom fekve és jól kajál annak nem lesz kis melle. Rakoncentralhatsz teljesen ha nem erosodsz semmit tehat nem tudsz egyre nagyobb sulyokkal rakomcentralni még annyit se fogsz fejlodni mint aki szabalytalanul csinalja de erosodik.
2013. dec. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!