Tömegelésnél, hogy lehet minimalizálni a zsírt?
Figyelt kérdés
Tehát,hogy a legkevesebb zsír jöjjön fel.2013. dec. 20. 19:36
11/12 anonim válasza:
Elég nehéz mindkét véglet, maradjunk annyiban :D
Én is tolatom a 7-8*ttkg ch-t, meg mellé a telítetlen zsírokat ezerrel, és csak így gyarapodok valahogy.
Persze jó, mert valószínűleg sosem kell majd szálkásítanom, sok csalókaját ehetek.
Én alapvetően szeretem, mert jó étvágyam van, bár ez Washnál tudtommal pont nincs meg.
12/12 anonim válasza:
Olyan ez, mint a hajnál: akinek göndör van, az egyenesíti, akinek egyenes van, az göndöríti :D
A gond leginkább az, hogy _konstans_ bazisokat kéne enni, és néha beüt valami, amitől nincs kedvem enni, hiába vagyok éhes, vagy éhes sem vagyok, vagy egész egyszerűen nincs mit enni (csak olyan, amit nagyon nem kíván a gyomrom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!