Fél éve kondizok, és az nagy baj ha nem heti 3 teljes testes edzéssel kezdtem? Egyből az osztottat csináltam
Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 22:21
1/5 anonim válasza:
Igen, de most már úgyis mindegy!
2/5 A kérdező kommentje:
és miért nagy baj? mit vesztettem ezzel?
2013. dec. 19. 22:22
3/5 anonim válasza:
az első évben teljes testessel gyorsabb a fejlődés. csupán ennyit
4/5 Osynho válasza:
Szerintem meg nincsenek kőbe vésett törvények ebben a sportban. :) Lehet valakinek ez jön be, nem lehet tudni. Egyébként egy évig biztos nem csinálnék teljes testes edzést, még kezdőként se.
Kérdező, fél év után azért el lehet dönteni, hogy kb mennyire vált be. Te vagy ott magaddal a teremben, nem mi. :D
5/5 anonim válasza:
persze igen de ha valaki tud fejlődést felmutatni a sulyokban egy osztotton és ugyanolyan gyorsasagut tud egy teljes testesen akkor a teljes testessel jobban fog izmosodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!