Miben különbözik a kókuszzsírban készült étel az étolajban készülttől?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 21:06
1/1 anonim válasza:
A kókuszzsírnak nagyobb a hőállósága, tehát kevésbé keletkeznek belőle káros anyagok a hőközlés folytán. Rövid zsírsavlánc-->epe nélkül emészthető, és nem megy egyből a zsírraktárba, tehát máshogy viselkedik alapvetően, mint egy amúgy szintén telített, de hosszú zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!