Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Üdv !

Van egy osztálytársam / ismerősöm ! Aki 2 éve fogott neki rendesen a testépítésnek, naturálba és szálkásan tömegel és az izmok csak gyarapodnak ? Ez hogyan lehetséges, a 185 cm magasságához képest, már 97kg-on jár ! Itt egy kép róla :

[link]

2013. dec. 16. 22:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon közeli ismerős, biztos nem használ koxot ! 100%, néha vele is edztem !
2013. dec. 16. 22:36
 2/8 dirtboy ***** válasza:

jó a genetikája,egyébként lehet hogy használ valami koxot attól hogy még a jó barátjának sem mondja el.

honnét indult azt nem írtad,pedig nem mindegy.

2013. dec. 16. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:

65 kg-ról indult :)

[link]

innen

2013. dec. 16. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van benne cucc, ha meg mégsem, akkor tényleg jó a genetikája. Ennyi, nem kell ezt túlgondolni.
2013. dec. 17. 05:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor a genetika fog itt szerepre taláni, köszönöm !
2013. dec. 17. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
2év alatt +32kiló szálkásan több mint gyanús. Még a +20 is az lenne.
2013. dec. 17. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
naturálban az első évben max 10-12 kg jöhet netto izomban, utána ennek a fele. Szóval gyanús.
2013. dec. 17. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, mivel pénzük az van bőven, a városban is a legjobb terembe jár. Szóval lehetséges ilyensmi is, de nagyon kétlem, ha igaz, akkor ez úgy értint engem, mint, hogy ha bemondanák a TV-ben, hogy Obama az Al-Káida tagja lenne :))
2013. dec. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!