HMB-rol mint taplalekkiegeszito mi a velemenyetek mennyire hasznos illetve fontos?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:51
1/8 anonim válasza:
Fehérje mellé nem rossz kiegészítő.Nekem hozott egy kis erőt meg jobb lett a kinézetem tőle.Szerintem úgy fogytam tőle,hogy kis izom is jött.De ez még kondis karrierem első évében volt:).Ha nagyon haladó vagy akkor
2/8 anonim válasza:
Ha nagyon haladó vagy akkor nem sokat ér már.Pár hónapja vettem egy 500g myprotein hmb-t semmi változást nem tapasztalok.Lehet hogy ez a márka gagyi vagy tényleg az a baj,hogy már régóta edzek.Mert eleinte egy kreatin is látványosan megtölt és fel kaptam 5kg súlyba.Most meg színte már semmit.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt vettem enis
2013. dec. 11. 20:41
4/8 clint válasza:
abba belegondoltatok, ha minden ujonnan használt tápkiegtől fejlődnél akkor mindenki ronnie coleman lehetne???
5/8 A kérdező kommentje:
En mar semmiben nem hiszek ugy hogy nekem ne ird.Egyebkent van ugy hogy az embernek kicsit jobb a formaja.ha en egyik este a tukorbe nezve ezt fogom latni.megerte a penz
2013. dec. 11. 21:22
6/8 A kérdező kommentje:
Plusz a kajam edzesem 110% es volt egy kis folos penzem.most egy probat meger nem?
2013. dec. 11. 21:23
7/8 clint válasza:
ha már megvetted akkor egy nagyobb kávéskanállal verjél be edzés után és reggel az 5gramm... az íze szőrnyű...
emiatt azt javaslom, hogy édes üditőbe idd meg (cukormentes slice, lift is jó hozzá),1,5-2 decivel le tudod gurítani...
nagyobb adag fehérje előtt menjen, van kreatin mehet vele az is...
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!napi 20gram mar nagyon sok lenne?
2013. dec. 12. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!