Testet építek. Jó kiegészítés gyanánt ha kezdő vagyok béres csepp?
Napi 70 cseppet iszok 2-3 részletben, változó! Egyelőre elég ez? Aztán szeretnék szedni kreatinint is mert úgy érzem vizes vagyok, egy kicsit puhány nem szálkás a hasam stb..
19 éves férfi
azt írtam 80ra menj
mert azt hittem hogy poénból tetted fel a kérdést álmomban sem gondoltam volna hogy lehet ilyen bődületes baromságot kérdezni azt hittem szórakozol..ezek szerint komolyan gondoltad
kezdő vagyok na, hát még nincs tapasztalatom! :))
De most komolyan van a béres cseppben egy csomó ásványi anyag (cink, mangán, vas, réz, kobald stb..) ami nagyon hasznos a tetsépítéshez drága scitec nutrion és biotech termékekben is ugyan ezek vannak 3-4x áron. Szóval csak egy kérdés volt nem kell leharapni a fejemet!
Nézd meg a mennyiségeket!
A Béres NAGYON DRÁGA, hozzá képest a Scitec, Biotech kifejezetten olcsó.
hát nem tudom ez van itthon 4 üveggel is szval megiszom, nekem ingyen van!
Amúgy akartam még kérdezni hogy kreatin milyen árban kapható jelenleg a boltokban? Miylet érdemes venni?
remélem nem omlik össze egy világ benned, de a kreatintól még vizesebb leszel. Vizet tart vissza ugyanis. még a hülyék is tudják.
a szálkákhoz meg izom kéne. nem baj,majd pár év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!