Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testet építek. Jó kiegészítés...

Testet építek. Jó kiegészítés gyanánt ha kezdő vagyok béres csepp?

Figyelt kérdés

Napi 70 cseppet iszok 2-3 részletben, változó! Egyelőre elég ez? Aztán szeretnék szedni kreatinint is mert úgy érzem vizes vagyok, egy kicsit puhány nem szálkás a hasam stb..

19 éves férfi

2013. dec. 10. 18:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
béres csepp tökéletes de menj fel napi 80 cseppre
2013. dec. 10. 18:27
 2/14 A kérdező kommentje:
és ez miben segít?
2013. dec. 10. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
semmiben
2013. dec. 10. 19:10
 4/14 A kérdező kommentje:
akkor miért írtad hogy tökéletes? és hogy mennyek fel 70 cseppre/nap?
2013. dec. 10. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:

azt írtam 80ra menj

mert azt hittem hogy poénból tetted fel a kérdést álmomban sem gondoltam volna hogy lehet ilyen bődületes baromságot kérdezni azt hittem szórakozol..ezek szerint komolyan gondoltad

2013. dec. 10. 21:05
 6/14 A kérdező kommentje:

kezdő vagyok na, hát még nincs tapasztalatom! :))

De most komolyan van a béres cseppben egy csomó ásványi anyag (cink, mangán, vas, réz, kobald stb..) ami nagyon hasznos a tetsépítéshez drága scitec nutrion és biotech termékekben is ugyan ezek vannak 3-4x áron. Szóval csak egy kérdés volt nem kell leharapni a fejemet!

2013. dec. 10. 22:22
 7/14 anonim ***** válasza:
A most (évek óta) kapható Béres Csepp konkrétan sz@r, nem is hasonlít az eredetire (ami sárgás színű és fémes ízű volt, sokkal több minden volt benne, sokkal nagyobb mennyiségekben) és baromi drága egy ásványi anyagokat tartalmazó sportolói étrendkiegészítőhöz képest.
2013. dec. 10. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg a mennyiségeket!

A Béres NAGYON DRÁGA, hozzá képest a Scitec, Biotech kifejezetten olcsó.

2013. dec. 10. 22:24
 9/14 A kérdező kommentje:

hát nem tudom ez van itthon 4 üveggel is szval megiszom, nekem ingyen van!

Amúgy akartam még kérdezni hogy kreatin milyen árban kapható jelenleg a boltokban? Miylet érdemes venni?

2013. dec. 10. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:

remélem nem omlik össze egy világ benned, de a kreatintól még vizesebb leszel. Vizet tart vissza ugyanis. még a hülyék is tudják.

a szálkákhoz meg izom kéne. nem baj,majd pár év múlva...

2013. dec. 11. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!