Melyik a legjobb kiegészítés harcművészet mellé? Kettlebell? Fegyencedzés+futás, vagy Meztelen harcos+futás?
Milyen futás? Sprintre gondolsz, ugye?
Igen, a meztelen harcos a maximális erő (max. izomfeszülés) fejlesztése.
HM edzésen a formagyakorlatok nem adnak állóképességet?
Mestered nem adott tippet mit végezz edzésen kívül? (egyébként mind jó, kezdd el valamelyiket, aztán jövőre válthatsz másikra ha kipróbálnál új erősítő edzést)
ks mellé egyértelműen a kettlebellt mondanám elsőszámúnak.
hm edéseken nem tudom milyen állóképességi terhelés van,de a kung fu mesterek,komoly szinten legtöbbször mesterek a callanetic-ben is,viszont nem láttam őket még bellezni.
Én szerintem a harc mellé a legtökéletesebb a street workout! Nem kell a fegyencedést követni
főleg hogy 80%-al amit leír nem is érdemes foglalkozni a többit meg ki kell szűrni! Keresd fel az
országos hivatalos street-workout oldalt: street-workout.hu, vagy az alapítóját, biztosan szívesen
válaszol! Illetve van egy országos csoport is, ahova mindenki csatlakozhat, és faszákat lehet
beszélgetni mindenről, és a legjobban persze a sporttal kapcsolatos dolgokról, csatlakozzatok
én benne vagyok!: [link]
Aham..
Akkor már csak én nem akarok az utcán edzeni, mert otthon edzőteremben erősíteni már ennyire nem divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!