Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan néz ki egy tömegnövelő...

Xierah kérdése:

Hogyan néz ki egy tömegnövelő étrend? (15/F)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon nehezen fejlődök.. 15 éves vagyok már 2 éve edzek, és alapból nagyon szálkás vagyok, ectomorph alkat és ezért nehéz izmot / zsírt felszednem. Tavaly nem sikerült tömegelnem, idén szeretnék rendesen. A szüleimnek nincs sok pénzük, én még nem kapok ösztöndíjat, de zabpehely, tojás, napi 150-200 gramm rizs, gyümölcsöket meg tudok enni, és azon gondolkoztam hogyha vennék kreatin monohidrátot, mellette lenne egy közepesen jó tömegnövelő étrendem, de úgy hogy suliba is járok, fejlődnék valamennyit? Ha kérhetem össze állítanátok nekem egy egyszerűbb tömegnövelő étrendet? 72 kg vagyok, 183 cm. Sokak szerint nagyon jó testem van, de én nem ezt gondolom magamról. Ja és a kreatin szedést / kúrát is leírnátok nekem, hogyan kell? Előre is köszönöm! :)

2013. dec. 9. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo azert megneznem nalad miaz a edzes rendben van ugy edzel mint kathi bela?
2013. dec. 9. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Linkelek pár képet csakhogy tisztában legyetek vele hogy nem vagyok egy ratyimanó. :)

Fitness model szeretnék lenni és 2 év múlva indulni akarok a Men's Physique Magyarország versenyen. Balogh Robinnal beszéltem fb-on és mondta hogy nincs rossz genetikám még sokra vihetem, de az étrend nagyon fontos, és ha híres akarok lenni színpadra kell állnom. :)

A szüleim veszik a kaját, de az én kedvemért nem esznek ugyanazt amit én, nincs sok pénzünk, nem vagyunk gazdagok, és ezért nem ehetünk mind más-más ételeket. Azt eszek én is amit éppen ők, de heti minimum 3x rizs szokott lenni, és én mellé kérek csirkét. Sok gyümölcsöt eszek, zabpehely reggelire, tojás...

Itt vannak a képek: (nem vagyok egy "nagy" testépítő, de nem is ez a cél, hanem egy durván esztétikus testet hozzak össze 2 év alatt.)

Mai kép: [link]

Május-Október: [link]

Szeptember: [link]

Augusztus: [link]

Tudom hogy még nem vagyok jó, csak próbálok az lenni. :)

2013. dec. 9. 20:44
 13/14 anonim ***** válasza:
jó a genetikád kihozhatsz magadból sokat tömeg kell bőven,heti 3x rizs ezek mien hülyeségek?napi 400gramot egyél legalab,ez nem pénz kérdése 1kiló rizs 200ft napi400at eszel kb 2ésfél naponta kel vened ez heti 600ft
2013. dec. 9. 21:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Már próbálom mindenből kihozni a maximumot, az étrendből is. Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2013. dec. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!