Ehhez az étrendhez szerintetek edzés utánra milyen tömegnővelő étrend-kiegészítőt vegyek?
nem jó a link
egyébként pénztárca függő.
valamilyen tejsavó és dextróz,maltó kombó vagy esetleg vitargó ha tehetősebb vagy.
a J proff nem lenne rossz de a power proteint le kell cserélni tejsavóra.
szóval vagy veszel jumbot plusz tejsavót vagy pedig veszel tejsavót és külön ch-t edzés utánra és akkor ugyan ezzel a tejsavóval tudod helyettesíteni a powert proteint is.
ezt döntsd el.
de hisz a power protein az lassú és egyben gyors felszívidású elemeket is tartalmat ezért lenne az jó nem?
és jumbo helyett még a Volumass 35 professional
tehát ez szerintem még jó kombó is lenne
edzés utánra Volumass 35 prof
reggelre és estére Power Protein ( van benne kazein tehát estére is jó )
/de hisz a power protein az lassú és egyben gyors felszívidású elemeket is tartalmat ezért lenne az jó nem?
reggelre és estére Power Protein ( van benne kazein tehát estére is jó )
ha megmondod nekem hogy a három fehérjét amit tartalmaz pontosan milyen arányban is tartalmazza akkor azt mondom hogy okés.
várom a megfejtést.
na jó hagyjuk inkább :D
akkor reggelre Whey protein professional
edzés utánra jumbo prof
estére casein complex
így jó ?
igen így jó
egyébként arra akartam kilyukadni hogy nincs feltüntetve sehol az arány azért mert akkor kiderülne hogy tejsavót és kazeint csak nyomokban tartalmaz.
a kevert fehérjéket szója fehérje ként érdemes kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!