Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1kilo feherje melyik eri meg?

1kilo feherje melyik eri meg?

Figyelt kérdés
Sosem vettem 1kilosat meg csak 2-3-4-5 kilos kiszereleset most ugy adodot hogy a fizetesemig hatra van meg 4-5nap azert kene addigra az 1kilos.melyikkel uszom meg legjobban?
2013. dec. 9. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Arra az időre nem vennék, a kilós kiszerelés rohadt drága.
2013. dec. 9. 15:31
 2/12 clint ***** válasza:
vidd be a fehérjét kajából addig... mégis miért hiszi azt mindenki, hogy ha nem iszik fehérjeport akkor már vége a világnak...???
2013. dec. 9. 15:34
 3/12 A kérdező kommentje:
En nekem kell az ejszaka reggel nalam kritikus pont ejszaka is felkelek inni szoval hajnal3or nem szivesen kezdenek csirket enni
2013. dec. 9. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Ősszel kiírt valaki egy kérdést, hogy 3 hónapig nem tudott venni magának proteint és ezért 3 hónapot ki is hagyott az edzésből...

Ugye nem te vagy az??

Egyébként ne hisztizz, nem lesz semmi bajod attól mert 4-5 napig nincs séked! Ettől nem fogsz visszafejlődni, ha tudod kajából pótolni. Reggel felkelsz, nyakadba akasztod a partedlit és eszel csirke rizst, halat tésztát, rántottát, bánom is én mit. Este meg túró, vagy hús zöldséggel.

2013. dec. 9. 15:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok nem irtam semmi ilyen fas.z.sagot viszont nem tanacsadast kertem gyerekek ugyh ha megengeditek en vennek azert magamnak remelem nincs harag szoval?
2013. dec. 9. 15:50
 6/12 tap bela ***** válasza:

Eddig milyen fehérjét ittál, ami nag kiszerelésű volt?

Nos biztosan van abból kicsi 908g-os 750g-os, vagy ennél kisebb.

Ha pedig abból a márkából nem létezik, akkor annyira egyértelmű, megnézem miből áll az a nayg kiszerlésű mint amit eddig ittál, és az összetevők alapján választassz.

Szerinted itt ki tudja neked azt megmondani, hogy most melyiket vedd, meg amikor semmi támpontot nem adtál meg?

2013. dec. 9. 16:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy jo tejsavo feherje ami van 1kg.os kiszerelesben azert gondoltam akad ember aki tud ajanlani vmit.eddig.dymatize elite whey.myprotein impact whey.mhn whey pro ezeket ittam
2013. dec. 9. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Kilósban mind drága, ráadásul ha 3-4 nap, rendelni nincs értelme, max boltban venni.
2013. dec. 9. 16:28
 9/12 A kérdező kommentje:
boltban venném.a pár nap a jobb esetben van számolva,lehet egy hét is lesz,és edzés után se nyamnyognék rögtön el egy csirkét
2013. dec. 9. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:

na és budapesti vagy?

biotech fél kilós tejsavó...

2013. dec. 9. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!