Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segitene?

Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam elkezdek edzeni! tömegnövelök és a fehérjék tul drágák és nem tudnám fedezni a költségeket.. a célom az hogy meghizza vagy izomra vagy husra:) a lényeg hogy ne zsirosodjak . 172 cm vagyok és 45 kiló ami nagyon kevés 17 éves vagyok. igy gondoltam

reggel felkelek egyböl 50gramm Maltodexterin

napközbe kajálás:)

hazaérek megin kajálás:)

megin 50gramm maltodexterin aztán rá fél órával edzés.. másfél ora gyurás után 30 gramm dextrózt veszek be mert annak a leggyorsabb a ch felszivódása..aztán utána még 100 gramm maltodexterin.... igy pár honap alatt látszani fog valami fejlödés? (fehérjét nem tudnék melette szedni mert mint már mondtam nincs elég pénzem:s)

2013. dec. 6. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nap közben nem szabad malto-t csipegetni, mert gyors ch, ami kizárólag edzés után jó, függetlenül attól, hogy nehezen hízó vagy.
2013. dec. 6. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
300 gramm maltodextrin nap közben? Ha cukorbeteg akarsz lenni, jó ötlet!
2013. dec. 6. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor mégis hogy szedjem?
2013. dec. 6. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, edzés után is kéne fehérje, nem magában gyors ch, akkor egyél szilárd ételt. Egyébként nem szedjük, ha teszel 1 kanál kristálycukrot a teába, akkor azt szeded? Virágot szoktak szedni...
2013. dec. 6. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Plusz egy fontos információ: izom = hús, nem vagy-vagy.
2013. dec. 6. 23:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként mi az a "maltodexterin"?

Van olyan, hogy maltodextrin (1 db e-vel), de kérdésedből arra következtetek, hogy arról sem tudsz semmit...

2013. dec. 6. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!