Valaki segitene?
Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy Dextrózt és Proteint kezdenék el napi másfél 2órás edzés melett szedni na meg persze normális étrend mellett mert nem rakodik rám a súly. ugygondoltam hogy mivel kezdő vagyok ezért csak napi 150gramm dextrózt(szénhidrát) és 20gramm proteint(fehérjét) szednék. tudom hogy mindenkinek másképp kell adagolni de naggyábol 4-5 honap alatt igy lenne már látszata? és elég a napi 20gramm protein bevitel ?2013. nov. 18. 21:54
1/4 anonim válasza:
Normális étrend? Abban nincs fehérje? 150 gramm dextróz? Ha 300 kiló vagy mehet, de akkor kell 200 gramm fehérje mellé! Edzés után 0,5 g/ttkg fehérje kéne, plusz 40-50 gramm dextróz.
2/4 anonim válasza:
Igen, csak a Jumbo sem való semmire! 150 gramm dextróz minek? 20 gramm fehérje? Ha 30 kiló vagy elég lesz. 0,5 gramm, testsúlykilogramm fehérje kell edzés után! A dextróz pedig igen a ch, és 40-50 gramm kell csak!
3/4 A kérdező kommentje:
De a jumbo tömegnövelőbe is 150 Gramm ch van és ha joltudom a dextróz is ch
2013. nov. 18. 22:45
4/4 A kérdező kommentje:
vagy esetleg a Carbox ch rol mi a véleményetek? a lényeg hogy hizni szeretnék ( jelenleg az a legfontosabb)
2013. nov. 18. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!