Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit hízhatok?

Mennyit hízhatok?

Figyelt kérdés

182cm vagyok 60kg

Most kezdem a tömegnövelő étrendet.300g szénh.

Hogy lehet megoldani,hogy leginkább izom jöjjön fel?

Természetesen tudom,hogy jön zsír is.

2013. dec. 5. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Hízz annyit, amennyit jónak látsz. Ha azt mondom, legyél x kiló, akkor leszarod, hogy nézel ki, de belevágsz egy diétába? :)

A tükör dönt, nem a mérleg, de annyit elárulok, hogy még bőven messze vagy attól, hogy szálkásítás jöjjön. Tehát 20-25 kiló biztos "fér" rád, de majd Te eldöntöd.

Minél tisztábban étkezel és minél "óvatosabban" lövöd pluszba a ch-t(nyilván azért heti fél kilónál pl. nem kéne hízni). Meg persze genetikán múlik, hogy milyen arányban jön rád a tömeg.

2013. dec. 5. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:

És hány kiló után érdemes állítani a cht?

Folyamatosan,vagy ráér +5kg körül?

Amúgy szeretnék egy sportos testalkatot tartani,nem szeretnék olyan lenni,hogy van izom,de fölötte fél kiló takaró.

2013. dec. 5. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Most arra célzol, hogy ha nehezebb leszel, több ch kell a kalóriapluszhoz, igaz?

5 kilónként növelheted, ja. Elvégre az 20-30 gramm ch, ami már mérhető mennyiség. De ha 10 kg plusz után növeled, akkor sem dől össze a világ.

Vagy nem is ez volt a kérdés?

2013. dec. 5. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor növeld ha megállsz a növekedésben. Nekem 3-4 kiló után már növelni kell.
2013. dec. 5. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
De,erre gondoltam,és köszönöm a válaszokat .
2013. dec. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!