Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 napja kezdtem el stanázni...

Kukakupak kérdése:

4 napja kezdtem el stanázni (5mg). Naponta 1 szemet szedtem többi lent?

Figyelt kérdés
4 napja kezdtem el stanázni (5mg). Naponta 1 szemet szedtem és tegnap óta nagyon fáj a torkom és elszeretnék menni orvoshoz, és ha kiír egy antibiotikumot akkor azt szedhetem nyugodtan ha nemszedek be stanát? Rendes válaszokat kérnék. Mással is volt ilyen h pont ilyenkor volt vmi kisebb betegsége/baja?

#lebetegedes
2013. dec. 3. 02:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kidobo
2013. dec. 3. 21:07
 12/20 anonim ***** válasza:

és ahhoz a munkakörhöz minek kell cucc?

ami amúgy is most már illegális, és büntetendő is...

2013. dec. 3. 21:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Latom nem egy helyen nottunk fel
2013. dec. 3. 21:44
 14/20 anonim ***** válasza:

ilyenkor már nem kellene melóban lenni?

amúgy nem jó a sok izom egy ilyen munkaterületre, mint porta, mert jön egy 70 kilós 20 éve karatéző egyén, oszt rendet rak, mint már pár helyen előfordult...

és aki végig nézi, az majd csak röhög.

én láttam olyat is, mikor a csávót, már kergették a diszkó körül a kidobók, az meg élvezte h alig éri utol őket, és mikor látta, h lóg a nyelve mindegyiknek, ...na ott , olyan leiskolázást, mint ami ott volt, szerintem kevesen láttak, még a tulaj is leszidta az embereit, h ilyen meg h fordulhat elő:)

de ez sem mostanában volt, még a rendszerváltozás időszakában...

2013. dec. 3. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:

hétvégén melózók ki bulizik kedden?

nézz meg akkor egy hajógyári kidobó brigádot;) és küld be a karatés emberkét

2013. dec. 3. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
meg sok izom ne oszd már itt az észt légy oly kedves 9éve edzek itt már rég nem arról van szó hogy hűha kidobónak nagy izmai kell legyenek:)
2013. dec. 3. 21:58
 17/20 clint ***** válasza:

magam is kidobóként dolgozom, és egy 105-110 kgos súlyt télen is tartok, koksz nélkül...

A kidobó brigádokba egyaránt vannak küzdősportoló és súlemelő emberek..

2013. dec. 4. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:

nézd má, mennyi kidobó van itt:)

nem akarom már szaporítani a létszámot...én vagyok az aki, azt írta, h párszor már látott, kidobókat a földön, egy vékonyka karatés által.

de akkor is fenntartom, amit írtam, nem kell ide 100 kiló, jön egy vékonyka mamus, felszívja magát, mert az asszony elhagyta, v kirakták a melóhelyről, lemegy egy diszkóba, megvadul fél liter pálinkától, és átrendezi a hely arculatát:)

rengeteg ilyen van...

2013. dec. 4. 09:35
 19/20 anonim ***** válasza:

16os

képzeld ha már leírtad mennyi ideje edzel, és vagy már 20 éve edzek, és távol áll tőlem, ez a sok agyonhamisított pirula, meg étolaj, amik elvileg anabolikák:)

2013. dec. 4. 09:37
 20/20 anonim ***** válasza:

ki a fa.szt érdekel mert engem nem

de tényleg most hova szarjak?tőled távol áll mástól nem

2013. dec. 4. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!