Hogyan kell kivitelezni azt, hogy ne hízzak csak izmosodjak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztába egy két dologgal.
Most jelenleg még 10kg felesleg van rajtam ezért diétázok kevés kalóriát viszek be és elég jól fogyok. Na de utána szeretnék némi izmot felszedni de ugye ahhoz elengedhetetlen a megfelelő tápanyagok bevitele a sok fehérje. De az sok kalóriát is jelent nem? Nem fog az izommal együtt a testem zsírt is raktározni újra?
Mert nem igazán értem hogy tudok úgy izmosodni és sokat enni megfelelő fehérjékből stb, hogy zsír az ne jöjjön csak izom. Szóval aki ezt jobban átlátja meg tudja mondani, hogy hogy működik ez a dolog? Nem akarok az a tipikus hájas testépítő lenni van pár olyan ismerősöm nem túl szép látvány.
2013. dec. 2. 19:38
1/4 anonim válasza:
Tisztán csak izom nem fog feljönni, mindenképp jönni fog fel zsír is. Ennek a mértékét pedig a szénhidrát játszadozásával állathatod be; ha úgy veszed észre, hogy könnyen zsírosodsz, akkor visszábbveszed, ellenkező esetben megnöveled. Ennyi a nagy titok.
2/4 anonim válasza:
Naturálban zsírmentesen nem lehet tömegelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében szénhidrát szegényebben kellene táplálkoznom minél több fehérje meg teljes értékű táplálék és akkor nem jönne fel annyi zsír? Nem akarok én valam szálkás testet csak azt akarom, hogy kilátszanak a különböző izmok ne pedig ilyen egybe izom legyen amit a zsír beborít.
2013. dec. 2. 20:24
4/4 anonim válasza:
Először legyen tömeged, utána szálkásíts, és akkor eléred a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!