Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Hogyan izmosodjak?

Hogyan tovább? Hogyan izmosodjak?

Figyelt kérdés

16/L

Kiskoromtól kezdve sajnos nagyon elhízott voltam. 13 éves koromban eldöntöttem, hogy lefogyok. Most sikerült is, vékony lettem. Ezután szeretnék izmos lenni.

[link]

ilyen szeretnék lenni vagy talán egy kicsit izmosabb is.

Mit kell csinálnom hogy ilyen alakom legyen?

1 év alatt elérhető?

2013. okt. 19. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Most melyik képre gondolsz, mert amit linkeltél ott van pár száz és van ott mindenféle forma. Testépítő forma nem leszel egy év alatt, naturálban pedig soha az életben. Egy nő 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi és még mi sem tudunk túl izmosak lennei naturálban. A profi testépítő nők egy raklap koxot tolnak és nem egy év alatt érik el azt a szintet.

De lehet hogy csak poén volt a kérdés, én meg itt tök feleslegesen írohatok.:)

2013. okt. 19. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ja bocsánat most már bejött a linkelt kép. Az egy fitnesz forma, ami elérhető jó genetikával, étrenddel, edzéssel 1-2 év alatt, de sokszor ők is tolnak szálkásításkor gyengébb cuccokat.
2013. okt. 19. 12:37
 3/3 *Glissade* ***** válasza:
Taylor Lauthner ( Jakob- Alkonyat) mit keres az izmos női testek képek között?:))
2013. okt. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!