Hogyan tovább? Hogyan izmosodjak?
Figyelt kérdés
16/L
Kiskoromtól kezdve sajnos nagyon elhízott voltam. 13 éves koromban eldöntöttem, hogy lefogyok. Most sikerült is, vékony lettem. Ezután szeretnék izmos lenni.
ilyen szeretnék lenni vagy talán egy kicsit izmosabb is.
Mit kell csinálnom hogy ilyen alakom legyen?
1 év alatt elérhető?
2013. okt. 19. 12:29
1/3 anonim válasza:
Most melyik képre gondolsz, mert amit linkeltél ott van pár száz és van ott mindenféle forma. Testépítő forma nem leszel egy év alatt, naturálban pedig soha az életben. Egy nő 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi és még mi sem tudunk túl izmosak lennei naturálban. A profi testépítő nők egy raklap koxot tolnak és nem egy év alatt érik el azt a szintet.
De lehet hogy csak poén volt a kérdés, én meg itt tök feleslegesen írohatok.:)
2/3 anonim válasza:
ja bocsánat most már bejött a linkelt kép. Az egy fitnesz forma, ami elérhető jó genetikával, étrenddel, edzéssel 1-2 év alatt, de sokszor ők is tolnak szálkásításkor gyengébb cuccokat.
3/3 *Glissade* válasza:
Taylor Lauthner ( Jakob- Alkonyat) mit keres az izmos női testek képek között?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!