Hogyan variáljam a zabpehely elkészítését, fogyasztását?
Figyelt kérdés
1 éve eszem folyamatosan reggelire, kivétel nélkül minden reggel a zabpehelyt, áztatva, protein porral. De most az utóbbi 1 hónapban iszonyat nehezen megy le, már volt h vissza is hánytam. Nagyon nehezen megy le, de nem akarom lecserélni, mert ez a legjobb reggeli tömegnövelésben.
Valami tippetek van, hogy hogyan fogyaszthatnám másképp? Zapbehely fogyaszthatóságát hogyan lehetne még variálni, viszonylag gyorsan?
2013. dec. 2. 18:55
1/7 anonim válasza:
Rántottába belesütöd, vagy zabkása.
2/7 anonim válasza:
Én bekevertem proteinporral, jó csokisra, be a serpenyőbe és 10 perc alatt megsül, mint a palacsinta.
3/7 A kérdező kommentje:
Előbb összekeverem a protein porral a zabpehelyt és utána megsütöm kb 10 percig és kész is? és a protein port szárazon keverjem hozzá, vagy már feloldva vízben?
2013. dec. 2. 20:22
5/7 anonim válasza:
Én összekeverem a fehérjét a zabpehellyel, rá egy kis víz, és megy a serpenyőbe.
6/7 anonim válasza:
Nyersen nem jó? Zab + viz + protein bele turmixba utána meginni, és kész?
7/7 anonim válasza:
Tökéletes, bár kicsit fura az íze, és kakaóport szoktam még hozzáadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!