Napi 300 push up-al mit érek el?
Figyelt kérdés
és ha ezt csinálom akkor minden nap ugyanabban az időben , vagy hogy ? aki csinálta már így az leírná hogy mit kéne tudnom ? :)2013. dec. 1. 22:31
1/4 anonim válasza:
Fekvőtámaszra gondolsz? 300 egyszerre abból kicsit soknak tűnik.
Egyébként ha szétdobod három felé, 4x25-össére, akkor simán jó lehet. Szép tónusos mellet és tricepszet kapsz ilyen edzéstől, de nagyon monoton. Tegyél bele másféle fekvőket is. Szűk kéztartásos, emelőkaros, hajlított karú plank stb.
2/4 bumbi02 válasza:
Én napi 250-et szoktam (persze vannak pihenőnapok is), és van hatása, amit fentebb leírtak:) Én a 250 fekvőt 10x25-re bontom le, közben meg zenét hallgatok, és így nem lesz monoton..: ) És az hogy mindennap ugyanabban az időben.. Nekem változó, ahogy épp időm van, ha két műszak közt délután akkor délután, de van hogy hajnalban, amikor megérkezek melóból. Mikor időm és energiám engedi.
3/4 bumbi02 válasza:
És amit írt az első is, hogy kicsit változatossá tenni, hogy ne csak egy típusú fekvőtámaszt csinálj. (pl ha az egyik kezedet oldalra kinyújtva egy labdára teszed, és úgy csinálod a fekvőtámaszt, jóval nagyobb terhelés lesz a "fekvőtámaszozó" kezeden. És jó lépés az egykezes fekvő felé.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. akkor így lesz :D 4x25 felbontás minden mások akkor szűk kézzel. :D
2013. dec. 2. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!