Hogyan tudnék lefogyni KARÁCSONYRA?
Szervusz!
A 3 nap alatt fél kiló fogyás ne tévesszen meg: gondolj bele, ha csak egy napig is kevesebbet eszel, az előző napi kaja maradványai kiürülnek a beleidből, és annyival is könnyebb leszel. Ez nem valódi fogyás! Olyan, mintha azt mondanád, pisilés után, hogy hű, most milyen gyorsan fogytam, és a sok pisilést akarod mint szupergyors fogyási módszert tálalni.
Én azt javaslom neked, hogy ne kifejezetten fogyni próbálj, hanem egészségesebben táplálkozni: egyél több zöldséget, minél többet nyersen. Nem tudom, mennyi édességet, chipset, ropit stb. eszel, de ezeknél is nagyon figyelj a mértékre. Mondjuk egyél fele annyit, mint eddig.
Másrészt az egészséges életmódnak fontos része a sport. Ha nálatok intenzív, vidám tesiórák vannak, és legalább heti 4, akkor emiatt nem kell aggódnod. De ha utálatosak a tesiórák, akkor nagyon fontos lenne találnod egy sportot, amit szeretsz, és rendszeresen csinálni. Ugyanis ha befejezed az iskolát, már senki nem fog rádparancsolni, hogy sportolj, de attól még a sport fontos. Ha van egy sportod, amit szeretsz és rendszeresen csinálod, akkor valószínűbb, hogy ki fogsz tartani mellette, és felnőtt korodra se leszel tunya.
Ezek a dolgok mind hosszú távon tesznek széppé. Egy kis hastól még nem kell megijedni. A lányok testzsírszázaléka genetikai okokból magasabb, mint a fiúké. Ha abszolút nincsen benned zsír, a melled se nagyon fog megnőni, pedig az aztán tetszik a fiúknak. Viszont ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, nagyon szép, formás alkatod lesz. Szerintem ne a fogyás legyen a célod, hanem hogy egy hosszú távú, átgondolt, egészséges életmódot kövess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!