Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék lefogyni KARÁCSO...

Hogyan tudnék lefogyni KARÁCSONYRA?

Figyelt kérdés
Nem akarok semmire sem költeni,semmi ilyen-olyan gyógyszerre.van otthon futógépünk,szobabiciklink.Persze azt írnátok rá(legalább is szerintem),hogy ha két ilyen gépünk is van,és könnyű lefogyni.Van zsírégető krémünk is.elmondom,őszintén:57 kg vagyok,és 12 éves.A magasságomhoz képest nem vagyok kövér,értitek.Szóval nem látszik meg mennyi vagyok.de van egy kis pocakom.Azt gondolnátok,hogy minek nekem,főleg ilyen fiatalon fogyni.Azért is,mert én nem szeretnék mindig a pocakom miatt aggódni,és legfőbb vágyam,hogy bikinit hordjak!Persze másoknak nagyobb problémája is van.Nem szeretné úgy rá állni a mérlegre,hogy közben figyelnek,és azt mondják rám,hogy "te ennyi vagy?".Mások mind szálkák,én meg,....Lehet hogy túlzásnak hangzik,de ,áh, nem tudom kifejezni magam!:D Hogyan tudnék lefogyni 3 hét alatt,eredményesen,úgy,hogy a feszülősebb ruháim is jól mutassanak rajtam?Valaki tudna mondani tapasztalatot?Vagy valamilyen hiperszuper módszert?Persze a zsíros cuccokat mellőzve...Mondjuk a lényeg nem a súly,hanem a pocak ledolgozása. Légyszi segítsetek!tudom,a google a barátom,de azért megkérdezlek titeket is!Köszi előre is!Ja,és egyszer sikerült 3 nap alatt fél kilót fogynom,valószínűleg azt a módszert kellene követnem.de többi módszer is igazán érdekelne!köszi!

2013. dec. 1. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Télen minek akarsz bikinit hordani?
2013. dec. 1. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Na asszem ennyi gépezés elég volt mára.
2013. dec. 1. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt szenvedés volt elolvasni. Amúgy nekem is a tél - bikini páros tűnt fel leginkább :D
2013. dec. 1. 20:27
 4/10 A kérdező kommentje:
:DDDDDDD télen nem akarok hordani,csak nyáron.Én mondtam hogy hülyének fognak nézni.
2013. dec. 1. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:
miért volt szenvedés?tudom hülyeségnek hangzik,de akkor is.
2013. dec. 1. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
most hogy így visszaolvasom...:/
2013. dec. 1. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért van egy 12 évesnek feszülős ruhája?
2013. dec. 1. 21:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Szervusz!

A 3 nap alatt fél kiló fogyás ne tévesszen meg: gondolj bele, ha csak egy napig is kevesebbet eszel, az előző napi kaja maradványai kiürülnek a beleidből, és annyival is könnyebb leszel. Ez nem valódi fogyás! Olyan, mintha azt mondanád, pisilés után, hogy hű, most milyen gyorsan fogytam, és a sok pisilést akarod mint szupergyors fogyási módszert tálalni.

Én azt javaslom neked, hogy ne kifejezetten fogyni próbálj, hanem egészségesebben táplálkozni: egyél több zöldséget, minél többet nyersen. Nem tudom, mennyi édességet, chipset, ropit stb. eszel, de ezeknél is nagyon figyelj a mértékre. Mondjuk egyél fele annyit, mint eddig.

Másrészt az egészséges életmódnak fontos része a sport. Ha nálatok intenzív, vidám tesiórák vannak, és legalább heti 4, akkor emiatt nem kell aggódnod. De ha utálatosak a tesiórák, akkor nagyon fontos lenne találnod egy sportot, amit szeretsz, és rendszeresen csinálni. Ugyanis ha befejezed az iskolát, már senki nem fog rádparancsolni, hogy sportolj, de attól még a sport fontos. Ha van egy sportod, amit szeretsz és rendszeresen csinálod, akkor valószínűbb, hogy ki fogsz tartani mellette, és felnőtt korodra se leszel tunya.

Ezek a dolgok mind hosszú távon tesznek széppé. Egy kis hastól még nem kell megijedni. A lányok testzsírszázaléka genetikai okokból magasabb, mint a fiúké. Ha abszolút nincsen benned zsír, a melled se nagyon fog megnőni, pedig az aztán tetszik a fiúknak. Viszont ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, nagyon szép, formás alkatod lesz. Szerintem ne a fogyás legyen a célod, hanem hogy egy hosszú távú, átgondolt, egészséges életmódot kövess.

2013. dec. 1. 21:23
 9/10 A kérdező kommentje:
nem olyan feszülős ruháim vannak,hanem sima pamut felső,amely jobban kimutatja az alakom.Amúgy meg miért?Egy 12 éves nem fogyhat?Kedves utolsó válaszoló!Csak te adtál normális választ,és köszönöm neked!Sportolni fogok,csak még most nincsenek edzések.Valószínűleg a vacsorámon kellene változtatnom,és mellőznöm kéne a sok zsíros,cukros kaját.
2013. dec. 2. 11:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Több választ nem várok!!!!Épp elég volt már.
2013. dec. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!