Az étrendem így jó?
Figyelt kérdés
Nehezen tömegelek, ezért is választottam a zöld jumbot. ( 64-66 kg között ugrálok, vékony testalkattal)
Csak sok benne a cukor, lehet jobban járnék a jumbo proffal ?
2013. dec. 1. 17:01
1/8 anonim válasza:
Igen, jobban járnál a proffal. De a legjobb lenne külön venni a fehérjét és a ch-t. Olcsóbb és praktikusabb is.
2/8 anonim válasza:
Rendes étrend nélkül nem járnál sehogy. És még így is a legfontosabb kiegészítő a vitamin, remélem ezek megvannak.
3/8 A kérdező kommentje:
vitamint is szeretnék venni. A Mega Daily Vita Plus-t néztem ki.
2013. dec. 1. 17:21
4/8 A kérdező kommentje:
OrizaTriznyáák, ha külön választanád a fehérjét és a szénhidrátot te hogyan hogyan kombinálnád?
2013. dec. 1. 17:22
5/8 anonim válasza:
Úgy érted, milyen fehérje és szénhidrátot vennék?
Fehérje:
Myprotein Impact Whey
MHN 100% whey protein
Ch: amire a kassza engedi. A szőlőcukor a legolcsóbb megoldás, a legjobb a Vitargo. Félúton van ezek között a malto és a Carb-F.
Reggelre a zabpehelyhez mehet a fehérje simán, edzés után meg ugye fehérje+gyors ch. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ha vennék egy ilyet:
ebből edzés után elég az egy adag ( 25g ) vagy mehet a dupla adag is ?
És ami még ehhez kapcsolódik hogy ezt a fehérjét akkor reggel is szedhetem ugye ?
Mellé vitarGO ( normál adagban )
2013. dec. 1. 17:37
7/8 A kérdező kommentje:
2013. dec. 1. 17:43
8/8 anonim válasza:
Jó az a Vitargo is. Ha 65 kiló vagy, akkor az Impact Wheyből menjen 40-45 gramm. De mehet 2 adag is, az az 5 gramm plusz mindegy. Reggel is mehet, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!