Power Protein + Carb F vagy Volumass 35?
Power Proteint szedtem amióta edzek lassan 1 éve. Anyagilag is jó. Volumass 35 elég drága de arra gondoltam,hogy a PP + Carb F szénhidrát edzés után effektiv ugyanolyan jó lehet. Vélemények? Igen tudom,hogy a Volumass 35 tömegnövelő.
Ugyanazt a kellő hatást eltudnám érni a PP és a Carb F segítségével mint a tömegnövelővel?
Egyedül a Power Protein az ami használt nekem fehérjét illetően. Creatinból is csak 1 fajta az ami használt.
Akkor szerinted ugyanazt a hatást ellehet érni ezzel a kombóval mint mondjuk a Volumass 35-tel?
nem tudom milyen hatásrol beszélsz, de külömbséget nem fogsz érezni...
(hatása a gyógyszereknek van)
A szójára sokan érzékenyek, nehezen emészthetőbb, roszabb a biológiai értéke, és az ízét is sokan utálják (én is)
ennek ellenére van aki jól reagál rá, pl a 0-ás vércsoportuaknak jobban használ mint a tejsavó, te is az vagy ezekszerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!