"...
Ha leszámítjuk,hogy az mhn egy gané, igénytelen f0s cég akkor tényleg megéri.
...."
Általában ha ilyen "kirohanást" olvasok, az annak tudható be, hogy az illetőt valami sérelem ért, és ezért f0s a cég. Ez is egy igazi szakmai, értelmes hozzászólás, amire érvelni, választ adni nem igen lehet.
Ez van, ennyi.
Nem ért sérelem,ez a véleményem. Nem is kértem,hogy reagálj rá,pedig biztosan tudnál egy 15.000 karakteres választ írni,hogy miért csak az általad árusított mhn éri meg.
Szerintem nincs is hasznuk rajta,csak szeretik a sportot,vagy náluk egész évben karácsonyi akció van,vagy ők az egyedüli cég a világon,akik megtalálták a legolcsóbb csúcsminőségű alapanyagot,a többi protein meg az ördögtől való :)
Bizony tudnék rá még több karaktert is "lepötyögni", de minek strapáljam magam, ha valakinek olyan a hozzáállása, másokhoz, mint neked. Senki nem állította, hogy ők az egyedüliek ezen a tápkieg piacon. De azon kevesek egyike, akik azt adják a vevőknek, amit úgy hívnak protein. Ezzel lehet vitatkozni, és majd ha lesz szakmai érved a f0s-on kívűl, akkor lesz értelme a vitának. Addig, csak vagdalódzol, erre meg én nem érek rá.
No csá ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!