Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akkor most hogy is legyen?

Akkor most hogy is legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mint kezdő,szerintetek milyen fehérjére tegyem a hangsúlyt?

Havi 20-25 ezer forintom lenne a testépítésre. Az étrendemet már rendbe tettem,melyben szerepel rizs,csirkemell,zabpehely,túró,gyümölcsök,rostok.Ezeket persze nem sorrendben írtam.

Na de a fehérjét nem tudom,milyen vegyek.Tisztában vagyok vele hogy az bizony csak egy kiegészítő.

Szerintetek a Power Protein egy megfelelő étrend és edzés mellett megfelelő lenne még alapozásra?

Vagy vegyek egyből 100% Whey Proteint?

2013. nov. 30. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
A lenyeg hpgy 2g/tskg feherje meglegyen. Ha te ezt power proteinnel engedheted csak meg magadnak akkor vedd azt. Ha megy whey prof-al is akkor azt mert abban tobb a leucin. Tobb izmot epit.
2013. nov. 30. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Myprotein Impact Wheyt vegyél, kb egy ár a Power proteinnel, de nem szójás szutyok.
2013. nov. 30. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az említett termék tényleg nagyon jól néz ki. Árban meg főleg.

De ez reális? Mármint valós?

2013. nov. 30. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, ez Anglia vezető tápkieggyártója, olyan mint itthon a Scitec, nem vaterás kamu.
2013. nov. 30. 13:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Wow,köszi hogy dobtál egy ilyen tippet.:)

Amúgy miért ilyen olcsó?

2013. nov. 30. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyi az előállítási ár, nézd meg a Scitec szponzorált versenyzőit, vagy azt hogy minden második óriásplakát Biotech, ez pénzbe kerül!
2013. nov. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!