Akkor most hogy is legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mint kezdő,szerintetek milyen fehérjére tegyem a hangsúlyt?
Havi 20-25 ezer forintom lenne a testépítésre. Az étrendemet már rendbe tettem,melyben szerepel rizs,csirkemell,zabpehely,túró,gyümölcsök,rostok.Ezeket persze nem sorrendben írtam.
Na de a fehérjét nem tudom,milyen vegyek.Tisztában vagyok vele hogy az bizony csak egy kiegészítő.
Szerintetek a Power Protein egy megfelelő étrend és edzés mellett megfelelő lenne még alapozásra?
Vagy vegyek egyből 100% Whey Proteint?
2013. nov. 30. 11:03
1/6 anonim 

válasza:

A lenyeg hpgy 2g/tskg feherje meglegyen. Ha te ezt power proteinnel engedheted csak meg magadnak akkor vedd azt. Ha megy whey prof-al is akkor azt mert abban tobb a leucin. Tobb izmot epit.
2/6 anonim 

válasza:

Myprotein Impact Wheyt vegyél, kb egy ár a Power proteinnel, de nem szójás szutyok.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Az említett termék tényleg nagyon jól néz ki. Árban meg főleg.
De ez reális? Mármint valós?
2013. nov. 30. 13:17
4/6 anonim 

válasza:

Persze, ez Anglia vezető tápkieggyártója, olyan mint itthon a Scitec, nem vaterás kamu.
5/6 A kérdező kommentje:
Wow,köszi hogy dobtál egy ilyen tippet.:)
Amúgy miért ilyen olcsó?
2013. nov. 30. 13:39
6/6 anonim 

válasza:

Ennyi az előállítási ár, nézd meg a Scitec szponzorált versenyzőit, vagy azt hogy minden második óriásplakát Biotech, ez pénzbe kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!