Ti csak edzeni jártok le, vagy az étkezésre is odafigyeltek, méritek az adagokat?
Általánosságban megfigyeltem 3 féle embert a teremben e téren...
1. aki lemegy edzeni, keményen csinálja, de az étkezésről vagy semmi fogalma nincs, vagy nagy ívben tesz rá, mert normál étkezéstől is fejlődik.
2. lemegy edzeni, valamennyire képben van az étkezésben, sokszor eszik napközben is, néha tápszereket is fogyaszt, a jobb izomnövekedés érdekében.
3. lemegy edzeni, komolyan csinálja, szinte minden idegszálával arra figyel , h ő edz, ha letelik a 2-3 óra egyből kaja, mindig, edzés után megfelelő kiegészítők fogyasztása, otthon előre kimér minden kaját a következő napra, és azokat kis dobozokban viszi ahova megy, ha idő van, akkor egyből kaja.
Ti melyik csoportba illetek?
Én az elsőbe.
2 és 3 keveréke.
A kajára figyelek, persze becsúszik néha néha valami, ami nem kellene feltétlen, de alapjában véve rendben van...
A méréssel nem tökölök, saccolgatni szoktam inkább, de a fehérje megvan, a ch meg inkább több mint kevesebb szokott lenni.
Na ja, mi számít normál étkezésnek...
Pl bátyám, aki amúgy nem edz, csak ha néha rájön az 5 perc, megeszi a fornettijét, behamizza a jó olajos rántotthúst és krumplit, este ráküld valami mirelit pizzát vagy kolbászt, és egy snickerst.
Ezek megkoronázásaként iszik gyümölcslevet/kólát, esetleg üveges teákat.
Ez aztán a baromi normális.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!