Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti csak edzeni jártok le,...

Ti csak edzeni jártok le, vagy az étkezésre is odafigyeltek, méritek az adagokat?

Figyelt kérdés

Általánosságban megfigyeltem 3 féle embert a teremben e téren...

1. aki lemegy edzeni, keményen csinálja, de az étkezésről vagy semmi fogalma nincs, vagy nagy ívben tesz rá, mert normál étkezéstől is fejlődik.

2. lemegy edzeni, valamennyire képben van az étkezésben, sokszor eszik napközben is, néha tápszereket is fogyaszt, a jobb izomnövekedés érdekében.

3. lemegy edzeni, komolyan csinálja, szinte minden idegszálával arra figyel , h ő edz, ha letelik a 2-3 óra egyből kaja, mindig, edzés után megfelelő kiegészítők fogyasztása, otthon előre kimér minden kaját a következő napra, és azokat kis dobozokban viszi ahova megy, ha idő van, akkor egyből kaja.

Ti melyik csoportba illetek?

Én az elsőbe.

2013. nov. 27. 08:57
1 2
 1/14 anonim válasza:

Egy kategóriát kihagytál: Nem eszik rendesen és mellé még segghülye is, csak dumálni/tévézni/csajokat nézni jár le az edzőterembe, ha pedig súlyhoz nyúl, rögtön ordít róla a szabálytalanság:D

Én tegnapig az első kategóriába tartoztam (keményen edzettem, tudtam nagyjából miről szólna ez valójában... ami az étkezést illeti), de a megfelelő táplálkozás nélkül nem is fejlődtem... ezért erre nem is számítottam... szimplán "csak" átmozgatási céllal jártam edzeni.

A mai naptól viszont mindent rendesen mérek és odafigyelek mindenre:)

2013. nov. 27. 09:58
 2/14 anonim ***** válasza:
A 2. és 3. kategória között vagyok.
2013. nov. 27. 10:20
 3/14 Osynho ***** válasza:

"mert normál étkezéstől is fejlődik. "

Mi a normál étkezés? Mert én nem tartom normálisnak, amit a magyarok 90%-a eszik.

2013. nov. 27. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
3. A lehetőségeimhez képest minél jobban kajálok(persze a lehetőségeim szarok).
2013. nov. 27. 11:28
 5/14 A kérdező kommentje:

pl amit sokfelé látok vidéken az országban, és most nem a nagyvárosi lakosságról beszélek, akik mindent a hipermarketekben vesznek meg.

szóval a vidéki háztartások velejárója az állattartás, és az ebből származó húz elfogyasztása.

sok vidéki ismerősöm csak benyúl a hűtőbe ott a sonka kolbász, eszik vmit edz, és fejlődik.

nem méregetnek semmit.

rájuk értettem az első kategóriát.

valamilyen szinten tudatos azért ez is náluk, mert tudják, h húst kell enni, esznek is, de egyáltalán nem nézik hányszor egy nap, meg a mennyiséget sem, mint amiket itt néha lehet olvasni, vagy pl a 3. kategóriába írt emberek csinálnak, ahogy a kérdésnél ki is írtam.

2013. nov. 27. 11:35
 6/14 Osynho ***** válasza:

"eszik vmit edz, és fejlődik"

Neked mi számít fejlődésnek?

2013. nov. 27. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy egy idő után a dolgok megnehezednek. A bátyám pl. sosem vette komolyan igazán a testépítést. Lejár edzegetni pár éve, fejlődget, de a kajára nem figyel.

A gond azzal van, hogy ugyan lehet valamilyen szinten izmosodni a kolbásszal és a fehér kenyérrel is, mert fehérje+ch, de a mellette lévő zsír(meg ugye fehér liszt, héló..) miatt 2x annyi zsírt szed fel, mint izmot.

És most szegény bátyám(akit véletlenül sem beszélek ki ezzel) abban a helyzetben van, hogy van már neki egy szép hasa, de mellé nem igazán izmos. Egész jó formát hozott össze a körülményekhez képest, de tovább szeretne izmosodni. Persze a hasát közben le szeretné adni.

Tehát egy szint után már nagyon nehéz étrend nélkül.

2013. nov. 27. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is kb az Oriza-csoportba tartozom megspékelve egy igen cudar genetikával, tehát más valószínűleg azért fejlődgetne azzal, amit én eszek, de én meg maradok vézna. Pedig neme jó lenne az a szint is, amit egy normál ember csak edzéssel, meg kb kajával összehoz... : (
2013. nov. 27. 11:42
 9/14 anonim ***** válasza:
3. csoport :D
2013. nov. 27. 11:45
 10/14 anonim ***** válasza:
2.
2013. nov. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!