Minden cigaretta előtt 20 fekvőtámasz, van ennek értelme?
Figyelt kérdés
10 évig sportoltam NB1 es utánpótlás csapatban, aztán elkezdtem dolgozni ami elvette minden időmet, elég korrekten kidolgozott testem lett, gondolva vádlira, combra, hasra, hátra ilyen téren teljesen elégedett vagyok magammal de karosodni sosem sikerült, valószínűleg azért mert már a konditerem szagától is rosszul voltam, utáltam a súj alatt feküdni. Mára már ez zavaróvá vállt számomra így hát arra gondoltam hogy ha már ígyis sokat dohányzom akkor legyen valami haszna is, minden cigaretta előtt lenyomok 20 fekvőt, tudom debilül hangzik, de van ennek értelme? Naponta 20-25 szál cigit elszívok ami 400-500 fekvőt is jelenthet naponta, természetesen szabályosan. Van ennek valami értelme vagy csak az hogy kevésbé van kedvem rágyújtani?:D2013. nov. 25. 07:17
1/12 A kérdező kommentje:
apropó, nemvagyok kíváncsi olyan válaszokra hogy szokjak le a cigiről, mert nemfogok:D
2013. nov. 25. 07:21
2/12 anonim válasza:
Nem sok értelme van. Főleg a ciginek. A fekvővel sem mész semmire. Ettől nem leszel izmos, ahhoz jóval nagyobb terhelés kell. Ráadásul pl a bicepszet egyáltalán nem edzi. Rendes edzésterv kell, jó étrend, no cigi. Így van értelme.
3/12 anonim válasza:
Izmos nem leszel tőle, főleg nem karra. Magának a fekvőnek van értelme, bár nem így, ahogy te csinálod. Nem értem miért kötöd össze a cigivel. Csinálj külön edzést.
4/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen értelmetlen.
5/12 anonim válasza:
Kezdő szinten szerintem van, bár nem így kéne csinálni meg nem minden nap.
6/12 anonim válasza:
Úgyis csalni fogsz, semmi értelme. (amúgy sem)
7/12 anonim válasza:
van értelme, serkented a vérkeringésedet, így a mérgek a cigibõl gyorsabban szétáradhatnak a szervezetedben...
9/12 *Glissade* válasza:
Mi van akkor, ha épp nem otthon vagy, hanem mondjuk valahova mész?
Akkor az utcán csinálod meg a 20 fekvőt, vagy nem gyujtasz rá?
Esetleg otthon bepótolod a fekvőt?
10/12 *Glissade* válasza:
Ha épp busz megálóban fekvőzől, akkor javaslom, hogy tedd fel a lábaidat az ülőhelyekre;)
Sőt még lehet, hogy húzodzkodást is nyomhatsz a megáló állványába kapaszkodva + egy cigiért;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!