Szalkasitashoz kairdio edzes kell?
Kedves Monti írta a kérdező egy szóval is, hogy testépítő?
Másik, hogy még mindig elég jó válaszokat adok itt, teljesen mindegy, hogy mit ês hogyan edzek.
Tehát igen is van jogom beleszólni;)
A cardió egy szuper edzés, sokkal több jobb és több kalóriát éget mint a sima aerob, nem hiába ajánlják haladóbbaknak!
Izom vesztés?
Az csak annál látványos akin van tömeg! Akin meg van bőven izomtömeg az nem tesz fel ilyen kêrdést.
A kêrdező valszeg fogyni szeretne.
Gliss, már megint baromságokat írsz. Pont hogy nem ajánlják haladóknak sem szálkásításkor a kardiót. Tömegeléskor mehet. Nem tudom, hogy feltűnt e a a kisagyadnak, hogy az van a kérdésben, hogy szálkásítás? Tudod mit jelent a szálkásítás? Szerintem fingod nincs, de leírom: zsírból történő fogyás. Nem izomból, hanem ZSÍRBÓL!!
Érted már?
És az feltűnt e, hogy ez a testépítés kategória. Nem a hogyan fogyjunk minél gyorsabban izomból kategória.
Van jogod beledumálni, mert nem tiltja semmi, de erősen elgondolkoznék, hogy ha még súlyzót sem láttál soha, akkor hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdőjelezed az én 28 éves tapasztalatomat, tudásomat. Én sem pofázok bele pl a lovaglásba, mer nem értek hozzá. Erről ennyit.
És sokszor írsz baromságot, többen is észrevettük már, csak eddgi nem lettél leoltva. De ha velem szórakozol, akkor majd máshogy állok hozzá és mindig ki leszel javítva. Akkor majd rádöbbensz.
Hiába probálkozol, engem nem fogsz meggyőzni semmiről, pláne ebben a lenéző, lekezelő stílusban.
Nem most jöttem le a falvédőről!
Ha meg idegesít, hogy nêha válaszolok az meg a te bajod. Nem hinnêm, hogy a kêrdezőt féltrd ennyire az izomvesztêstől;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!