Egy elcsépelt téma: A kockahas (? )
Üdv!
Mivel nem értek hozzá, így tájékozódom:
1-2 évvel ezelőtt csináltam 3 napig minden nap 300 felülést. 2 hétig szép is volt a kockahas, de sportolni nem nagyon tudtam mellette XD
Első kérdés: Nagyon megterhelő a hasizomnak napi 300 felülés egyben? Gondolom nem valami egészséges neki...
Második kérdés: Az izom láz múlni fog egy időután, ha mindennap megcsinálom? Mert ugye edzek mellette, de ha ettől nem tudok az probléma...
természetesen hozzászoksz és nem lesz izomláz...
miért lenne egészségtelen amugy? ez még nem túlzásba vitt testmozgás
3nap után szép kockás hasad lett 2hétig?o.O
Te valami csoda lehetsz.
Én 3 hónapig csináltam minden nap 300 felülést xd
Csak sajnos nem látszik xd (de látszana...)
Ez tényleg elég fura. Amúgy szép hasizmod nem többszáz felüléstől lesz, ahogy nagy mellizmod se többszáz fekvőtől.
Koncentrált hasprés, lábemelés, esetleg haskerék, hídtartások. A hangsúly a koncentráltan van. Ha 20-40 haspréstől nem ég szénné a hasizmod, valamit nem jól csinálsz. Nem a felülés a lényeg, hanem a préselés.
Évekig triatlonoztam, ahol telente mindig bordás falaztunk, rengeteg láb emelés meg minden más.
Csinálnék mellette lábemelést is csak azt akarom h látszódjon is. Mellesleg köszönöm a válaszokat, akkor 300 nem káros.
Aki írta a fekvőtámaszozós cuccokat annak üzenem, hogy nem izmos, hanem erős akarok lenni xd
Már eldöntöttem h maximum 73 kiló akarok lenni :D 175 centi vagyok és jelenleg 67 kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!