Fehérjedús táplálkozást olcsón, hogy lehetne fedezni?
Izmosodáshoz sem kell olyan sok fehérje.
van egy nem vészesen magas fehérje veszteség egy nap amit kb. zöldségekkel is lehet fedezni, ezen felül kell bevinni valamennyit, és akkor abból már építhetsz is izmot. Minthogy naponta nem túl nagy tömegű izomzatot építesz, aminek csak egy része fehérje (többi mondjuk víz, tömeget tekintve) nem kell egy napra feltétlenül túl sok fehérje.
1-2g/ttkg mennyiség között már fejődni lehet, ha az energia bevitel, edzés rendben van.
Én máj párti vagyok, vagy darált hús párti. Tehát amik bőven 1000 forint alatt vannak kilónként. Ugye én nem vagyok zsírfóbiás, ami a májban, darált húsban van zsír az jó kis energia szolgáltató + tápanyag, tehát még direkt előnyösnek is tartom, a zsírosabb húsok, belsőségek pedig általában olcsóbbak.
Rovarok fogyasztása révén...
Hernyó, sáska pirítva.
(Ha valaki csak azért nem eszik ilyeneket, mert undorodik a rovaroktól, az nézze meg, hogy fest egy disznó, vagy milyen a hangulat a csirketelepen..:D)
Na jó, persze..
A máj fehérjéi nem teljes értékűek?? Na ez az amit nem kezdek el elhinni, de utána kellene néznem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!