Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sérv elkerulese igy?

Sérv elkerulese igy?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es eleg nagy sulyoka emelgetek,kozzel az 1 ismetleses maxomhoz.Csak felek nehogy servet kapjak.Ovet egyfolytaban viselek edzes alatt,es eleg jol ram van szoritva.Csak azert parazok mert sok baratomnak van serve.

2013. nov. 20. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért csak ennyit? Erőemeléssel, súlyemeléssel foglalkozol?
2013. nov. 20. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hobby testgyuro vagyok,de nagyon fontos szamomra hogy minel nagyobb kilokkal fekvenyomjak,meg stb.Mindig nagy sulyokkal edzek,es van is eronovekedes boven.Csak felek ne hogy servet kapjak.Ha van rajtam ov akkor 100% hogy nem kapok majd servet?
2013. nov. 20. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

a hasi vagy lányék sérv ez csak 1 dolog,abból fel lehet épülni.

de a gerincsérv az marad.

rakd be az edzésedbe a kettlebellt,hogy jó erős törzsed legyen és tökéletes tartással tudj emelni.

persze edző tanítson meg,ne te állj neki.

2013. nov. 20. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Edzo nincs olyan kettlebbel sincs.En hasznalom az ovet es csak remenykedek hogy ne kapjak servet.Eddig meg nem csinaltam felhuzast soha de holnaptol lesz az is.Es igy meg kockazatosabb.
2013. nov. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!