MHN fehérje milyen minőséget képvisel?

No ehhez tudnád a nevedet is adni?!!?
Vagy csak irogatunk.....
"......
Mégis hogy tudsz ilyen buta dolgot mondani? Azért tudod mert rá van írva a cimkére? Mert gondolom nem vagy ott amikor összerakják :D
Rengeteg termék terjeng a neten fogyókúrás, potencianövelő stb aminek van cimkéje de nem azt tartalmazza amit kell. Egy cimke semmit nem jelent.
....."
Az lehet, hogy rengeteg termék terjeng a neten. De ha van a kezedben bizonyíték, hogy az állításod szerint az MHN nem azt tartalmazza ami rá van írva, (tehát csalás, termékhamisítás), akkor ezt modnjuk konkrétan az MHN kapcsolat e-mail címére is megirhatod, a bizonyítékaiddal együtt.....
Addíg üres fecsegés. Kis stílű lejáratás.....

Miért montez?
te akkor ezek szerint azt mondod, hogy ha valamire 80% van írva akkor az annyi?
:D
ne röhögtess ha még a myofusionról is kiderült hogy nem annyi van benne mint ami a cimkén van akkor egy neten rendelhető cucc 100%os???
:D
És igen vállalom, értek a joghoz, ha beperelne a szavaim miatt, kb bizonyítania kéne, hogy 100% az van pontosan ami a cimkére van írva és az lehetetlen. Még ha nem lenne igazam akkor sem lehet grammra pontosan annyi, azaz csak vesztene a perben...

de neked van az ellenkezőjére?? :D
Most kur-va-nagyot buk-tál.....
Amennyiben nincs írásos bizonyítékod a kijelentésedre, mi szerint az MHN termékhamisítvány, nem az van benne ami rá van írva...., akkor nevedet és címedet akár privátban is megadhatod. Az MHN tulajdonosa lépni fog....

nem fog lépni az mhn tulajdonosa semmit fogd már fel, mert semmi perelhetőt nem mondtam :D
a nevemet meg a címemet meg ne akard annyira amíg te is pofa nélkül játszod itt a tápkieg szakértőt... majd ha te elküldöd akkor én is szivesen :D

termékhamísitás??? :D
olvasol vagy már azt se tudod mi a téma...
ne huzd fel magad, mert nem éri meg dobjál be egy xanaxot, vagy ha gondolod és kiváncsi vagy rám akkor összefuthatunk pesten és elmondom a véleményem akár magnóra is veheted :D

nyugi máár
kit érdekel mi van benne, van aki eszi az egye, ha te nem szereted akkor ne edd.
Én sem szeretem, sztem is gagyibb budapesten sok helyen szidják, nem megyek bele miért mert Tap Béla még beperel...
(viccelek nem kötekszem)
De eddig azért ne fajuljon a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!