Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » MHN fehérje milyen minőséget...

MHN fehérje milyen minőséget képvisel?

Figyelt kérdés
Jó ez a magyar gyártású tejsavó fehérje? milyen osztályzást adnátok rá? Megfelelő benne az aminosav tartalom?
2013. nov. 19. 21:00
1 2 3
 11/29 tap bela ***** válasza:

Lehet, hogy neked reklám szöveg a véleményem amiben néha tudatosan nagy betükkel kiemelt részeket teszek.

EZZEL AZ ÁLLÍTÓLAGOS REKLÁMSZÖVEGGEL LEGALÁBB FELHÍVOM A KEVÉSBÉ INFORMÁLTAKAT A "TRÜKKÖZÉSEKRE".

És legalább egyre több tudatos vásárló lesz, akik az információk birtokában fognak vásárolni.

2013. nov. 20. 07:52
 12/29 Dogmatix91 ***** válasza:

Vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy te kötekedsz. :) Én azt mondtam, hogy sokan az ízt sorolják az első helyre. Nem azt, hogy személy szerint én az ízre megyek rá. Minden esetre nagyon aranyos, hogy próbálsz kóstolgatni. Az meg sose lesz tudatos vásárló, akinek külön ki kell emelni egy szövegből a lényeget, mert nem képes magától kiszűrni azt. A kismillió felkiáltójelet azért még megpróbálhatod indokolni. ;) (egyébként a hozzáértésedet egyáltalán nem vitatom, csak az előadásmódot nem szívlelem)

Tehát továbbra is egy megfelelő fehérjének tartom az MHN termékét, a kérdező nyugodtan megveheti, amennyiben nem akar orgazmust kapni az ízkavalkádtól.

2013. nov. 20. 18:33
 13/29 tap bela ***** válasza:

előadásmódot nem szívlelem

ebben közös a nevezőnk

2013. nov. 20. 18:36
 14/29 Dogmatix91 ***** válasza:
legalább egy valamiben 100%-ig egyetértünk :D :D
2013. nov. 20. 19:44
 15/29 clint ***** válasza:

Tap bela belenyalsz és tudod mit tartalmaz vagy esetleg a "cégnek" dolgozol?

Rohadt nagy szakértőnek érzed magad.

2013. nov. 20. 21:07
 16/29 anonim ***** válasza:

Előre is elnézést Montez és Tap Bélától de attól, hogy ti ezt a terméket fogyasztjátok még nem tudjátok mi van benne.

Én személy szerint nem inkább az agyonreklámozott dolgot eszem, mert abban legalább tudom mi van.

Egy netről rendelhető tápkieg családot én is össze tudok dobni.

2013. nov. 20. 23:12
 17/29 tap bela ***** válasza:
55%

Tap bela belenyalsz és tudod mit tartalmaz vagy esetleg a "cégnek" dolgozol?

Rohadt nagy szakértőnek érzed magad.

Igen én vagyok a tulajdonosa a cégnek, sőt annak a gyárnak is ahonnan a fehérjét hozzák, társtulajdonosa vagyok az ízeket gyártó svájci cégnek is....

Röhejes ez a kötekedés.

Te nem szereted az MHN fehérjét. Ennyi. Kár tovább ragozni. Mert a sz-ar-fos- jelzőket bármire rá mondani a legkönnyebb érvelés. ÉN pedig az ellenkezőjét állítom, mert tudom miből áll a termék.

És mint látom soha a bü-dös-életben nem győzzük meg egymást, tehát szerintem lépjünk túl ezen.

A vevő, a felhasználó dönti majd el, hoyg ez kell neki, vagy bármi más.

2013. nov. 21. 05:11
 18/29 tap bela ***** válasza:

"....

Én személy szerint nem inkább az agyonreklámozott dolgot eszem, mert abban legalább tudom mi van.

Egy netről rendelhető tápkieg családot én is össze tudok dobni.

....."

hahaha ez jó duma. Végre egy vevő, aki tudja mi van a dobozban amit eszik?!?! Tehát egy újabb tulajdonos! ;-)

2013. nov. 21. 05:15
 19/29 anonim ***** válasza:

Kedves Tap Bela

tudom, hogy ez Clintnek szólt de csak reagálok:

""Te nem szereted az MHN fehérjét. Ennyi. Kár tovább ragozni. Mert a sz-ar-fos- jelzőket bármire rá mondani a legkönnyebb érvelés. ÉN pedig az ellenkezőjét állítom, mert tudom miből áll a termék. ""

Mégis hogy tudsz ilyen buta dolgot mondani? Azért tudod mert rá van írva a cimkére? Mert gondolom nem vagy ott amikor összerakják :D

Rengeteg termék terjeng a neten fogyókúrás, potencianövelő stb aminek van cimkéje de nem azt tartalmazza amit kell. Egy cimke semmit nem jelent.

""hahaha ez jó duma. Végre egy vevő, aki tudja mi van a dobozban amit eszik?!?! Tehát egy újabb tulajdonos! ;-)

""

most akkor magadnak mondasz ellent?

Igen én is tudnék csinálni egy ilyen céget, és vicces mert a sok hozzád hasonló szó nélkül kiáll majd ha valaki meggyanusít, hogy nem azt rakom a dobozba amit kell...

Én nem azt mondom, hogy nem tejsavófehérje hanem liszt, hanem azt, hogy nem annyi amennyi rá van írva...

2013. nov. 21. 07:20
 20/29 anonim ***** válasza:
És ezt a rágalmazó véleményed mered vállalni névvel, címmel? Csúnyán elbuknál egy perben. Mert ez már hitelrontásnak minősül.
2013. nov. 21. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!