Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Növényi fehérje. Bele kell...

Növényi fehérje. Bele kell számolni vagy nem?

Figyelt kérdés

Nekem csak úgy van meg a napi 2 tskg fehérjém, ha a zabnak, borsónak, babnak stb is beleszámolom a fehérjéjét. Tudom hogy "az állati fehérje az igazi fehérje", de nem tudok mit csinálni.

De ezek szerint mégis jól csinálom, mert itt is beleszámolják az étrendbe még a barna rizst is?

[link]

most csak a példa miatt a legelsőre rámentem és belinkeltem, de amit kérdezek az ebben is benne van.

szóval beleszámoljam, vagy ne a zabot-rizst-kenyeret?

ha nem, akkor baj h 20-30g-mal kevesebb fehérjét viszek be? tényleg csak ezekkel van meg egy nap a minimális bevitelem.

#fehérje #növényii
2013. nov. 15. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:

A rizst a szenhidrat, nem pedig a feherje tartalma miatt szamoljak bele.

Novenyi feherjet altalaban nem szoktuk szamolni.

2013. nov. 15. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem számolom. A fehérjém legyen meg állatból az a tuti, a többi jöhet pluszban.:)
2013. nov. 15. 17:13
 3/10 A kérdező kommentje:
De akkor a növényi fehérje mit csinál a szervezetben? Hol hasznosul, ha nem építi az izmokat?
2013. nov. 15. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hasznosul, csak jelentősen kisebb mértékben, ezért nem számoljuk.
2013. nov. 15. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Vettem teljes kiörlésű tésztát is, jó sok rost és lassú ch van benne (ja és tudom hogy ezeket a szénhidrát miatt esszük, nem fehérje forrásként tekintük rá!!), de ennek a tésztának 100g-jában van 35 g fehérje.

Pedig már annyira örültem, hogy ezzel is kevesebb húst kell ennem :(

2013. nov. 15. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező,írtam privit.
2013. nov. 15. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Ide is kiírhatod, hadd tanuljunk mi is valamit. :)

Fölösleges írnod neki, hogy írtál privit, mert azt amúgy is észreveszi. Vagy nekünk szól, hogy lássuk, hogy te nem írod le a véleményed, de azért van, csak nem mered itt vállalni?

2013. nov. 15. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Eeegen, mint amikor valaki az üzenőfalat használja a chat helyett. Eléggé attwhore szagú.
2013. nov. 15. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Rendben.Azt írtam neki,hogy nincs most kedvem okostojásokhoz...

És sajnálom,de tényleg nincs,neki már leírtam,amit akartam,ide legyen elég ennyi válaszul:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4838..

Montez,ebben a kérdésben a végén vitatkozunk.

Szép estét mindenkinek!

2013. nov. 15. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól sejtettem, hogy velem van bajod. Jól van nagyon okos, nekem sincs kedvem idiótákkal vitatkozni, szevasz.
2013. nov. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!