Mit vegyek a boltba? Edzés újrakezdés fél év után.
Sziasztok! 23vagyok 177/84 picit behíztam, egy baleset óta fél éve nem edzek, viszont végre el tudom kezdeni de, most komolyan is akarom venni, csak nem tudom miket vegyek a boltba? Havi 10-15ezret rá tudnék áldozni, gondolok itt fehérje szénhidrát vitaminok kiegek stb, csak kellene egy-két tanács hogy miből is mennyit , miért, mire jó (ha van konkrét név hogy melyik termék az is segit) . 1 hónapot gondoltam tisztán edzeni utána pedig bevásárolni :) Tudooom étrend helyes étkezés stb, millioszor mondták, már összeállítottam nagyjából egy faszát, de ugye ez mellé kéne még....ami 10-15be belefér havonta nyugodtan jöhet :) és rövid leirást hozzá :) nagyon sokat segítene. Nem szeretnék illegal cuccokhoz folyamodni ezért választottam ezt...
Köszi
Petya
A tápkiegekkel is tisztán edzel. Valamit nagyon összekeversz! A tápkieg nem kox!!
Kell egy jó multivitamin, pl: mega daily one plus, vitabolic + bármelyikhez kell még 1g C-vit.
Edzés utánra tejsavóprotein + gyors ch.
Protein: MHN whey, Myprotein impact, Biotech nitro pure whey gold, Scitec 100% whey prof, stb.
Gyors ch: dextróz, vitargo, maltodextrin, carbo x, carb-f.
Csak írod, hogy az elején tisztán edzel. Erre írtam, hogy tápkieggel is tisztán edzel, mert az nem kox.
Pihenő napon is kell reggel a vitamin és mehet a protein is. A gyors ch nem kell csak edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!