Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzem a belső combom?...

Hogyan edzem a belső combom? Minden irányból feszes, izmos a combom, de a belső rész nem akar jó lenni.

Figyelt kérdés
Tudom h van az a mozgás amikor oldalra fekszem és emelgetnem kell a lábam, de sajnos nincs lábsúlyom, enélkül meg ugye nem sok értelme van. Kézi súlyzóim vannak. Egyébként 160cm és 52kg vagyok. Kajálásom rendben van fehérje port is iszom, biotech-set. Ja a kifelé fordított lábfejes guggolás is megy, de semmi érdemleges eredmény, valami drasztikus kellene :)
2013. nov. 14. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, akkor lábközelítő gép, ha neked az alapgyakorlatok ennyire nem edzik meg.
2013. nov. 14. 16:31
 2/8 Osynho ***** válasza:
A guggolás kellően nagy súllyal elég drasztikus, hidd el. :)
2013. nov. 14. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Leg magic jó lehet?
2013. nov. 14. 16:50
 4/8 Osynho ***** válasza:
A guggolás és egyéb rendes, súlyzós gyakorlatok mellett minden más eltörpül a hatékonyságot tekintve.
2013. nov. 14. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, egyébként én is furcsálltam, hogy rendes súllyal végrehajtott guggolás, kitörés, combhajlítás teljesen hidegen hagyná az izmodat.
2013. nov. 14. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Erre találták ki a pinagépet. Amúgy egy masszívabb lábedzésnél kap eleget a belső rész szerintem.
2013. nov. 14. 18:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyetlen egy pici ponton van gondom a belső comb résszel, ahogy az egyik válaszoló írta :D bugyi alatt kb.. 10 cm, ez nem akar jó lenni. Az a baj h nem tudok edzőterembe eljárni, van egy kisfiam és emiatt nem tudok menni, szóval ez a combközelítő gép nem fog így össze jönni...
2013. nov. 15. 13:23
 8/8 Osynho ***** válasza:
Hátizsák megpakolva+ kézi súlyzók, meg amit találsz. :) Ezzel a pakkal guggolj. ;-)
2013. nov. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!