Miért fejlődik lassan a mellem? A hátam dupla annyit fejlődött mióta kondizok (3 hónap) mint a mellem?
Figyelt kérdés
A mellezést is normálisan csináltam és kellően intenzíven, de nem fejlődött annyit. A hátam viszont elég durván fejlődött, főleg a széles hát. Szóval nem értem igazán, hogy mi lehet. Genetikai okai lehetnek?2013. nov. 9. 10:31
1/6 anonim válasza:
Genetika lehet, ha intenzívnek érzett edzés ellenére is lassan fejlődik.
Megpróbálhatod heti kétszer edzeni, persze ez sokaknak nem segít, épphogy ront.
2/6 anonim válasza:
Koncentrál jobban a mellizmodra, esetleg végezz rá valami intenzívebb edzést, vedd figyelembe alapgyakorlatoknál a testalkatodat. Én most készülök közel alapgyakorlatokra korlátozni az edzésemet, mert nekem az jön be. (Ferdenyomás, fekvenyomás, szűknyomás gépen, kereszthúzás csigán)
3/6 anonim válasza:
ezek közül egyedül a fekvenyomás alapgyakorlat de mindegy.
4/6 anonim válasza:
Vállazz, fáraszd le a vállizmaidat mell előtt.Így kiiktatod azokat fekvenyomás közben.Nekem is ez a problémám.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az lesz a baj, hogy nem csinálod teljesen szabályosan, koncentrálj a melledre.
Valószínűleg a tricepszed dolgozik és átveszi a melltől a munkát.
Esetleg vedd vissza a súlyokat, addig, hogy jobban érezd a melled.
Persze a genetika is belejátszhat, de ez sokaknál gyakori hiba, én is elkövettem.Próbáld ki, hátha ez lesz a probléma.
6/6 anonim válasza:
Mert a szűknyomás meg a ferdenyomás az bazzeg mi? Izolálós? Szerintem te kevered az erőemelés fogásait az alapgyakorlatokkal. Alapgyakorlatok arról ismertek, hogy több izűlet mozog közben. (pl. a váll alapgyakorlata a fej fölé nyomás, vállból nyomás, mellről nyomás, vagy az a fos nyakból nyomás és állig húzás). Én nekem nem jött be a váll kifárasztás a mell előtt, mert aztán hogyha egykézzel nyomsz, nem tudod stabilizálni. Jobb ötlet az, hogy edzés előtt egy 100-as simétlésszámot bedobsz, mondjuk üresrúddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!