Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,8 hónaposan mennyi fejlődött...

7,8 hónaposan mennyi fejlődött a babátok egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Az én ksifiam 6 hónaposan 7600 volt, most 7,5 hónapos és 8150 gramm csak. Igaz, hogy a mozgásba nagyon belehúzott, mert mászik, mint a villám, felül, feláll, rugózgat állva, szóval igazi kis duracell nyuszi és még szinte kanalas ételt alig fogad el, csak cicizik. Kezdem azt hinni, hogy nagyon kevés lehet a tejem neki, vagy miért nem fejlődik???
2010. okt. 21. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Szi!Az én lányom 7 hónapos,ő is olyan mint egy duracell nyuszkó,de mi már rendesen eszünk.reggel-este tápi,10órai gyümi,edéd zöldség,uzsi tejpép.sztem nem éhes,az én csajom ha éhes,azt kétséget kizáróan jelzi,elhiheted:)kevesebbet hízik a picid,mert sokat mozog,,de tuti srna,ha nem lenne elég neki a cici.
2010. okt. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!