Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem nő a bicepszem?

Miért nem nő a bicepszem?

Figyelt kérdés

16éves vagyok,30as csak a bicepszem,hetente egyszer edzem,de nem akar nőni.

Próbáltam szuperszettet is,egy ismerősöm azt ajánlottam,de nem megy.

Már 3hónapja semmi.

Vagy túl hamar várom az eredményt?

Illetve tudnátok bevállt bicepsz edzést ajánlani?

2013. nov. 8. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Üdv.

Ha nincs étrend ne várj nagy eredményt, ha csak nincs szuper genetikád :D

3 gyakorlat mehet bicepszre / hét !

Olvass utánna, valamit nagyon nem csinálsz jól !

2013. nov. 8. 19:57
 2/6 anonim válasza:

En par napja toltottem a 17 evet,de nekem 39-es a karom,igaz mindig is nagy voltam,mezomorf alkat vagyok.

Szoval a legfontosabb dolog hogyha tomeget szeretnel novelni es tenyleg noni akarsz,akkor kel melle rendes etrend is,edzes utan gyors ch marmint dextroz es valami jo proteinnel melle.

En ajanlom neked a kreatint is,en 2 het alatt 2kg-ot raktam magamra.

2013. nov. 8. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:

De,ha elkezdek tömegelni nem fogok elhízni hasra?

Mert elég sokat edzettem,és már látszódnak is az eredménye,de nem akarom hogy zsír üljön rá.

2013. nov. 8. 21:19
 4/6 A kérdező kommentje:
fehérje + szőlőcukor(dextróz) jó lenne tömegelni?
2013. nov. 8. 21:32
 5/6 anonim válasza:
Ha hetente egyszer edzel, ne várj három hónap után látható változást. Ha hetente minden hétköznap edzel, akkor egy fél év után már észrevehető a változás! Nem az a jó, ha egyszer sokat, hanem aha többször kicsit, legalábbis nekem ez vállt be. Eléggé vékonyka volt a bicepszem, és úgy 1 év alatt hizlaltam fel 38-asra. De kb minden nap edzettem!
2013. nov. 9. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

na akkor a 48as karommal én vagyok itt a nyerő

először is csak a bicepszet nem fejlődik vagy maga az egész karod?a tricepsz teszi ki a karod 70%át tehát azt nyomjad keményen mint állat,mellé tömegnövelő étrend napi 2,5gr fehérje/tskg,és 5gramm ch/tskga szénhidrátot,rizsből tésztából zabpehelyből tedd össze amelyeket nyersen mérsz,a fehérjét husokbol,meg utro,tojas,a husokat is ynersen mérd,ha ez meg van,nőni fogsz,SZŐLŐCUKROT MEG CSAK EDZÉS UTÁN ISZUNK!!CSAK!

2013. nov. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!