A scitec 100 % whey proteintől lehet hízni?
napi 180-240 grammot iszok belőle. (30grammból csak 22g a fehérje)
3 hét alatt 3-4 kg súlytöbblet, ez normális? Nem eszem többet, mint előtte. 4-5 otthoni edzés van benne a 3 hétben, csak felsőtest.
szartál te eleget fiam?
Amugy vagy kamu a kérdés, vagy hülye vagy.
Most mi a probléma? :D
Igen értelmi fogyatékos vagyok, nézek sokat tv-t is ahogy javasoltátok, de válaszolnátok?
Nem értem.
Itt a barátotok azt írja 3g is mehet szálkásításkor, per tskg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Na az már erős(nek tűnik).
Most mi a gond? Nem értem mindenki felháborodását.
Azért viszek be ennyi fehérjét, mert inkább azzal váltom ki a többi szemetet amit ettem, túl sok CH-t.
Nem számítottam testsúlygyarapodásra és megdöbbentem, hogy 3 hét alatt, de lehet még kevesebb 4 kg-többet mutat a mérleg.
Szerintem ez zsír, de csak tippelem. És ezt nem értettem, hogy a fehérje amit iszok napi 600-800kcal plusz amit viszont nem CH-ból viszek be. Akkor hogy a jó életben nem csökken inkább a súlyom? Azért kezdtem el mellette nem túl komolyan itthon edzeni, hogy szedjek fel némi izmot és kezdjen a zsír eltünni, hiszen minél több izom lesz rajtam, annál több energiát használ fel a szervezetem és ha - mint mondtam - az eddigi CH-t fehérjeturmix-szal váltom ki, akkor remélem kis mértékben, de átalakul a testzsír arány, természetesen az izom javára.
Nem értem miért ugatott le mindenki, meg kamu , meg mittudomén. Nos? Akkor kezelj le, ugass le, fogyatékosozz le, csak magyarázd meg kérlek.
Itt egy "komoly" válasz:
Először is, napi majd negyed kiló fehérje bevitele csupán étrend kiegészítőből, marhaság. Amatőr szinten, napi 1-2 talán 3 adag edzés napon ami ésszerű, ami bőven 100g alatt van. Te nem szoktál enni? Inkább egyél meg negyed kiló csirkét minden nap, többet ér.
Ezek a Scitec termékek csak étrend KIEGÉSZÍTŐK, arra való, ha kajával nem bírod bevinni a napi adagot, kipótold, mittom én, 30-60 grammal. De az, hogy ebből fedezed a fehérje beviteled 100%-át, marhára nem normális, nem egészséges.
3-4 kiló izmot felszedni, majd 1 év még úgy is, ha koxolsz. 3 hét alatt, akár mit eszel, iszol, koxolsz, abból izom nem lesz max. víz meg zsír.
Valamint 3 hét alatt 4-5 edzés? Jól értem, hogy te azt hiszed, hogy átlagba 5 naponta edzel egyet, mikor olyan kedved van, meg megiszol naponta negyed kiló proteint, és azt hiszed te most testépítesz, meg erősödsz, kondizol? Hát ez kész röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!