Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg a Scitec a legmegbízha...

Tényleg a Scitec a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 21:37
1 2
 1/16 clint ***** válasza:

túlárazott

de amúgy megbízható ez is a biotech is és a power track is... és itt kifulladt. Én személy szerinti véleményem, hogy több megbízható magyar márka nincs... És ez az MHN-re is vonatkozik.

2013. nov. 6. 21:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne? Olyannyira megbízható, hogy magyar cég, aki amerikainak vallja magát. Egyébként a termékei jók, de nem megbízhatóbb mint a Myprotein, MHN, Biotech...
2013. nov. 6. 21:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam,hogy a Scitec saját maga gyártja a fehérjét a többi meg csak megveszi és becsomagolja.
2013. nov. 6. 21:49
 4/16 anonim ***** válasza:

A scitec is csak becsomagolja, majd asszed tejipari üzemük van? A fehérjegyártás nem egyszerű folyamat, és nem csak a fehérjére van kihegyezve.

A scitec szeret nagyot mondani, de a legtöbb kieggyártó kb ugyanolyan, nem kell túlmisztifikálni.

2013. nov. 6. 21:53
 5/16 clint ***** válasza:

sax a myproteinnél és az mhnnél megbizhatobb azt hidd el..

az mhn sztem már nem sokáig van a piacon, a myprotein meg a legkönyebben hamisitható termék a tápkieg piacon, mível híres és egyszerü a csomagolása.

A scitec ugyanugy veszi az alapanyagot és ízesíti.

Magyarországon nincs saját gyára egy cégnek sem..

2013. nov. 6. 21:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha a Myprót az eredeti angol oldalról veszed, akkor csak nem lesz hamis... abban a 3 boltban meg, amiről tudom, hogy árusít, meg merek bízni.
2013. nov. 6. 21:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy megbízhatóbb a Myproteinnél, ha nem vateráról veszed. MHNben sem csalódtam még soha, bár nem a kedvencem, Myprot jobban szeretem. Scitecet miért nem bírom? Mert tagadják hogy magyar cég, ha nem játszanák az agyuk, venném a cuccaik, így nem.
2013. nov. 6. 22:00
 8/16 clint ***** válasza:

természetesen az eredeti angol oldalról megbízható.

A gond az, hogy itt mindenki ajánlgatja és aki megfogadja az tuti nem onnan rendel :D

De ez persze nem az én dolgom.

2013. nov. 6. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Ajánlom, mert a Scitec,
2013. nov. 6. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
*Ajánlom mert a Scitec Biotech rohadt drága, de nem jobb! Azt nem mondtam senkinek hogy vateráról vegyen Myprot.
2013. nov. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!