Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg a Scitec a legmegbízha...

Tényleg a Scitec a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 21:37
1 2
 11/16 clint ***** válasza:

nekem mutattak már myprotein fehérjét ami nem az volt, és az nem vateráról volt véve.

Az mhnről meg csak van vélemény ami jogos is. És azt sokan alátámasztják. Kéne egy bevizsgálás nekik.

(Nem tudom, hogy egy fehérjében hogy lehet csalódni vagy nem csalódni.... az ízében vagy mi?)

2013. nov. 6. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Állag, oldhatóság... Megnézhetsz 1 Scitec, MHN, Myprotein... fehérjét, azért ha nem az van benne, más lesz az állaga, ha pl a port beveszed a szádba.
2013. nov. 6. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Az MHN lehet hogy nem teljesen az aminek eladják??? Ne ijesztgessetek, most vettem e vödörrel :S
2013. nov. 7. 10:03
 14/16 anonim ***** válasza:
A scitec a legreklámozottabb. ennyi. Ők sem megbízhatóbbak a nagy átlagnál.
2013. nov. 7. 11:19
 15/16 clint ***** válasza:

Én nem szeretem az mhnt. És ezt úgy mondom, hogy rendszerint nem igazán kell pénzt kiadnom manapság fehérjeporra mert kapom. Nem bízom benne ennyi.

Ez kb olyan mintha egy led tvt vennél, van a sony aminél a nevet fizeted meg, de tudod, hogy sony, és Ledtv.

Vagy van a noname olcsobb ami nem is led, de az van ráírva...

de bekapcsolni be tudod.

képzeljétek el, pár éve bevizsgáltattak egy halom fehérjeport mennyi fehérje van benne a cimkéhez képest.

Valahol a neten fenn van még a lista.

na most még olyan is volt amiben pár gramm volt a 100 grammban és fehérjeporként volt feltüntetve...

Akkor egy neten rendelhető magyar fehérje milyen lehet, állagra és ízre sokminden hasonlít azért.

Hozzáteszem nem azt mondom, hogy kamu, de én nagyobb esélyt látok arra, hogy nem teljesíti a cimkén igérteket mint hogy igen.

2013. nov. 7. 11:41
 16/16 oldfirehand95 ***** válasza:
Clint, szerinted a Stillmass megbízható?
2013. nov. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!