cukor és fehérje. én nem hiszek benne hogy ez rossz lehet :D
Csokitortára kevernék belőle krémet. lehet meghalnék tőle, de az élményért talán megérné xD
akkor rosszul gondolod előző...
azért rossz, mert nagyon drágán nagyrészt szölőcukrot adnak el neked... ahogy a neve is mutatja csak 20% a fehérje benne. azaz 1 kgban 200 gramm van (jobb esetben)
az árából veszel fehérjét sokkal többet és pár száz ftért szölőcukrot, már kész is a mass20 több ugyanannyiért.
A másik amiért nem jó az az, hogy manapság nem jó szölőcukros tömegnövelőket iszogatni..
A fehérjerészének köze nincs a szójához, az előttemszolót
nem értem hacsak nem változott az összetétele...
Csak tippeltem, 2-ből 1 állításom állja csak meg a helyét. Ezt könnyű megerősíteni/megcáfolni.
Akkor csak simán drága ahhoz képest hogy cukor..
Elfogadva a kritika :D
Miért nem jó a szőlőcukor?
De,ha pl.veszek egy 100% Whey Proteint 6800-ért plusz még egy kiló szőlőcukrot,akkor drágábban jövök ki.
1. mert nem sütőélesztő vagy.
2. mert magában megvenni a legolcsóbb, tömegnövelőben mindig drágábban adják.
kedves kérdező én meg azt mondom hogy veszek myprotein impact wheyt melynek kiloja 4000ft (nagyon erösen fölfelé kerekitettem) és veszek mellé pontosan 4kg szölöcukrot ez kb 2000 ft na már most összivisz 6000ft-t költöttem 5 kg tömegnövelőre míg ha megveszem a mass20-at 6000ft-ból kb 2kg jön ki
MOST MÁR ÉRTED???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!