Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tömegnövelő miben más mint...

A tömegnövelő miben más mint a sima fehérje?

Figyelt kérdés
El kezdtem edzeni és ismerősöm Biotech fehérjét szed. De én vékonyabb alkat vagyok azt mondta tömegnövelő kellene + kis edzés és már akkor el nem lehet mondani rólam hogy vékony vagyok..Most nem szeretnék "vékony lenni" (16/f vagyok) annyira nem "súlyos" de zavar. 180 cm vagyok és 71 kg. személyi edző is azt mondta, hogy egy 80nak kéne az már tökéletes. + izmos szivesen lennék mellé. De nem értem, ha tömegnövelőt szedek amiben sok a szénhidrát akkor a gyúrás felesleges mert az izom nem látszik mert a sok szánhidrát meg a zsír képzzését segiti vagy mi? Miért ajánlottak nekem tömegnövelőt?
2013. nov. 4. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

" azt mondta tömegnövelő kellene + kis edzés és már akkor el nem lehet mondani rólam hogy vékony vagyok."

Ez rohadtul nem így megy azért. Olvass.

2013. nov. 4. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó ...Képletesen mondtam. A lényeg a lényeg kérdésre választ kérek.
2013. nov. 4. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
El kell járni edzeni, szedni a tömegnövelőt akkor a kis szót kihagyva...
2013. nov. 4. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:
De akkor sem ez volt a kérdés.
2013. nov. 4. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
a tömegnövelő azért másabb mert azt csak edzés után szabad a sok ch miatt igy a szervezeted azt használja fel a bevitt fehérje helyett. de ennél sokkal bonyolultabb csak igy egyszerűsitve ennyi
2013. nov. 4. 19:16
 6/7 Valter6672 ***** válasza:
Nem a tömegnövelőn fog múlni az, hogy vékony vagy-e vagy sem, hanem az egész napos kajádon. Ihatod te a tömegnövelődet éveken keresztül, de ha amelett szarul kajálsz, kb kidobott pénz az egész. olvasd el a sárga kapszulát, sok kérdésre választ kapsz.
2013. nov. 4. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Fehérje: tiszta fehérje. Tömegnövelő: tiszta fehérje+rakat cukor...
2013. nov. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!