Ha egy évig csak karra edzek, akkor ennyi idő alatt kb mekkore növekedést lehet max elérni? (Lent)
Először is nem érdekelnek az olyan válaszok, hogy lábra is eddz mert bu*zinak meg cigánynak fognak nézni, mert nem érdekel arra a testrészemre edzek úgyis amire akarok.
Tehát a kérdés, hogy kb 1 év alatt mekkora növekedést lehet max elérni? Fehérje bőven meg van mert húst eszek hússal plus mennek a tépkiegek is, nagyjából ch is. 190 magas vagyok 34 cm mindkét karom testsúlyom 81-2 kg.
Nem azt várm, hogy egy centimétert írjatok tizedes pontossággal, hanem csak nagyjából mire számíthatok?
Hetente kétszer edzek karra+ vállra bicepsz, tricepsz,alkar meg váll
köszi a válaszokat előre is
'a felsőtested fejlődését is elősegíti egy kemény lábedzés'
Ezt már én is hallottam, de nem tudom mi köze lehet a lábnak ahhoz, hogy a felsőtestem hogy alakul. Profi szinten elképzelhető, de amúgy nem hiszem...
Lehet, hogy elég lenne heti egy karedzéss, de kettő sem fog megártani ha nem edzem túl és hagyok időt a két edzés között a regenerálódásra... (hétfő-péntek)
A kéthónapos átmozgatón már rég túl vagyok, két éve edzek eddig edzettem mindenre és szintentartásra továbbra is fogok, de a karomon kívül a többi testrészemen már elértem a kívánt eredményt.
Háát... Úgy nézem a kérdést, hogy elméleti feltevés, és eszerint válaszolok, mielőtt bárki oltana... :D Igazából hidegen hagy, mit csinálsz.:)
Nagyon nehéz ezt megmondani. Hogyha csak karra edzel, akkor talán rosszabbul fejlődik a karod, mintha minden testrészedre edzenél. sajnos az izmosodás kaja és regeneráció függő is, és jól írta le az előző, a láb edzés elősegíti a felsőtestet is, ráadásul a kemény guggoló edzés megnyomja a tesztoszteron szintet, ettől aztán még gyorsabb lesz a fejlődés. Hogyha adott tápanyag (lehet, hogy megnövekedett mennyiségben kéne a testednek, a heti 2x-i sz@rod miatt), és a regeneráció, akkor egy 3-4 de akár 5 centire tippelném a növekedést, de egy teljesen kezdő akár ennél is fejlődhet többet, főleg 1-2 kreatinkúrával, meg jól belőtt étrend+edzés szisztémával.
Na, most érdemes neked csak karra edzedni? :)
Olvastam a Sárga kapszulában, és egyetértek vele (mert ugyan ki ért egyet mindennel, ha más a tapasztalata), hogy ha igazán rendesen megedzel egy izmot, akkor azt elég egy héten csinálni. És főleg azért, mert a pihenőidő legalább olyan fontos, mint maga az edzés. A karon van bicepsz, tricepsz, meg a külső kerek nemtommi (vállizom??), meg max. a csuklyás. Ezekre nekem elég egy óra bőven, alkarral nem foglalkozom.
De ha fiú lennék, hallgatnék a többiekre. Mert akkor minél nagyobb izmot szeretnék, nem csak keményet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!