Az egész bal oldalam le van maradva, fejletlenebb a jobbhoz képest, miért?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az emberi test sem szimmetrikus, de nagyon zavar, hogy a bal oldalam szemmel láthatóan is (kar, felsőtest, comb, vádli) nagyon eltér a jobbomtól.
Ne mondjátok hogy végezz a másik oldalra több sorozatot/ismétlést, mert nem bírok többet csinálni. Ugyanazzal a súllyal a jobb oldalon megy 10-12, a ballal csak 6-8, valami más megoldás kéne.
Azt is csináltam hogy a bal oldallal kezdem a gyakorlatokat, de a 2. sorozat után ott vagyok amit fent írtam.
2013. nov. 6. 18:25
1/3 anonim válasza:
Kezd a bal oldallal, és annyit csinálj a jobb oldalra, amennyi ment a balra.
2/3 Szergej55 válasza:
Igazítsd a súlyokat a bal oldaladhoz, így a jobb nem fog akkora mértékben fejlődni, de ezáltal feljebb hozható a fejletlenebb rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!