Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha minden nap felüléseket és...

Ha minden nap felüléseket és fekvőtámaszokat végzek, mennyi idő múlva lesz viszonylag emberi izomzatom?

Figyelt kérdés
Úgy képzeljetek el, hogy cérnahuszár vagyok és már nagyon tenni akartam ellene. 50 felüléssel és 30 fekvővel kezdtem. Ezzel a tempóval mikor fogok megközelítően jól kinézni? 17/F
2013. nov. 5. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Begyöpösödött egy van, begyökösödött fejről viszont eddig még nem hallottam. Az oké-kkal némi iróniát akartam belevinni a válaszomba, te ezt láthatóan az intelligencia hiányának fogtad fel. Mellélőttél.

Nem mondom, hogy nincs igazad a szervezet működésével kapcsolatban, bár eléggé dedós szinten írod le (az ég kék, a fű zöld, baaaaaa') viszont túlmisztifikálod ezt a fegyenchülyeséget, ami számomra nevetséges. Na itt tartunk. Ha akarod, cáfolhatsz, nekem mindegy. Elmondtam a véleményem.

Szép estét neked is.

2013. nov. 6. 00:34
 12/18 anonim ***** válasza:
*agy
2013. nov. 6. 00:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem misztifikálom túl, értsd már meg. Csak adott egy kezdő gyerek, aki állítása szerint csont sovány. Otthon eddz, saját testsúlyával. Ha már így áll, tanácsolni szoktuk, hogy vigyen legalább ebbe az otthoni edzésbe egy kis rendszert, ezért ajánlottam a fegyencedzést. Ahhoz, hogy a sport mellett fejlődjünk, rendes étrend kell (ezt te sem tagadhatod), ezért írtam, hogy barátkozzon meg a tömegnövelő étrend gondolatával.

Sokan szoktuk ajánlani az oldalon a fegyencedzést, főleg, ha valaki ezzel kezdi, hogy otthon és/vagy saját súllyal edzene. Ekkor mondjuk neki, hogy oké, egy szintig erre jó a fegyencedzés is, kezdje akkor azzal, ha akarja. Nem bombázzuk egyből le a konditerem gondolatával, hogy márpedig csak attól lehetsz igazán izmos, nehogy elmenjen tőle később a kedve. Egyébként pedig a fegyencedzéssel, ha eljutunk egy közepes szintig, ki lehet váltani valamennyire a kezdő átmozgató konditermi edzést.

Most példának okáért itt ez a srác, van mondjuk 180 centi és 60 kiló. Akkor arra a fegyenc jó lesz, hogy felhozza magát 74-77 kilóra. Tapasztalatból mondom. Ha ennél fentebbi szintet akar elérni, akkor át kell állnia súlyzózásra, de ezt már leírtam. Azt is, hogy a fegyencedzés az elején kezdésnek jó, és utána még egy bizonyos szintig, csak nem konkretizáltam ennyire.

Ha ezen találsz kivetnivalót, akkor írd le, hogy konkrétan melyik részével nem értesz egyet, de szerintem ebben semmi hülyeség nincs.

2013. nov. 6. 08:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Oké, ha akarod, parancsolj, ezt gondolom:

Írtál a kérdezőnek egy hülyeséget "Minden nap edzeni nem célravezető", amit rögtön egy másik hülyeséggel "Nézd át a fegyencedzést, legyen normális étrended (tömegnövelő)." fejeltél meg. Hogy értsd: Egészséges, jó genetikájú ember mondjuk a szabadsúlyos, vagy konditermeben a gépes edzéssel képes ötször olyan hatékonyan tömeget növelni, mint testsúlyos gyakorlatokkal. Most csak mondtam egy számot, de mindenképpen a testsúlyos hatékonyságának többszöröse reális. Átlagnál rosszabb genetikával még ennél is gyengébb eredményt lehet elérni testsúlyos edzéssel a "súlyzózáshoz" viszonyítva.

Minden nap edzeni célravezető, ha pihen az ember mellé megfelelő mennyiségben. Függ az edzés intenzitásától, meg az edzésfajtától, de mindenképpen lehetséges, sőt, célravezető is.

Van egy olyan megérzésem, hogy a kérdés lényegétől függetlenül most megint le fogod írni nekem harmadszor is a sejtszintézishez szükséges biológiai feltételeket, amit valami oknál fogva a Szent Grálhoz mérhető, a plebsz számára felfoghatatlan infónak tartasz, és nem jutunk előbbre semmiben, ezért most azt mondom, én itt befejeztem.

Kérdező, ha van időd, fegyencedzz, ha fejlődni akarsz, kondizz vagy vásárolj súlyzókat, egyébként pedig egyél rendesen, mert anélkül nem megy majd egyik sem. Sok sikert!

2013. nov. 6. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Minden nap edzeni nem célravezető, ez az elfogadottabb nézet. Kell a pihenőnap. Főleg nem célravezető minden nap ugyanarra edzeni, ahogy a kérdező írta. Nem értem, ezen mi neked a hülyeség. Merthogy így regeneráció semmi nem lesz, az biztos. Osztott edzésnél heti 3-4 nap elég, maximum 5, hobbi szinten. Legyen az súlyzós vagy saját súlyos edzés.

Azon, hogy tömegnövelő étrendet javasoltam neki, még mindig nem vágom, mi bajod van. Az "egyél rendesen" aztán sokkal konkrétabb, tényleg. Innen bizony tudni fogja, mire van szüksége. http://www.youtube.com/watch?v=TAryFIuRxmQ

Ha elolvasnád rendesen a korábbi kommentjeimet, látnád, hogy én is leírtam, hogy saját testsúlyos edzéssel nem lesz akkora a fejlődés, mint a súlyzóstól, de attól még lesz. Több, mint a semmi. Túlságosan elbagatellizálod a saját súlyos edzést. Az egyetlen tapasztalatod, az az alultáplált kisfiú a videóban, nem ad valami teljes képet róla, csak hogy tudd.

"Van egy olyan megérzésem, hogy a kérdés lényegétől függetlenül most megint le fogod írni nekem harmadszor is a sejtszintézishez szükséges biológiai feltételeket, amit valami oknál fogva a Szent Grálhoz mérhető, a plebsz számára felfoghatatlan infónak tartasz" úúúh, de öv alá akart ez menni, vagy nem tudom, de ha neked ennyire kínainak hangzik, amiket itt le szoktunk írni, akkor meg minek vitatkozol ebben a témában? Hm? Ha ennyi alaptudásod sincs hozzá? Mert ilyen tájékozatlan csőlátással nem csodálom, hogy csak ennyire egyoldalúan tudsz csak hozzáállni a kérdéshez. Nem rám kell haragudni, amiért nem tudod, hogy miről van szó ilyenkor, tudod? Nézz utána jobban, szerezz tapasztalatot, tájékozódj, vagy pedig maradj csöndben!

Részemről én is befejeztem, mert nem értesz kellően a témához, mégis belekaffantasz, a kommentjeimed nem olvasod rendesen el, a komoly érveket figyelmen kívül hagyod, nem válaszolsz rájuk, hiába ismétlem magam. Így értelmesen vitázni nem lehet.

Főleg, hogy szerintem te is csak egy net troll vagy, akinek inkább egy anális zabszemektómiára volna szüksége, nem arra, hogy teletajtékozza valamelyik fórumot, mert kicsit morcos kedvében van.

2013. nov. 6. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:

"a kommentjeimed nem olvasod rendesen el," Mert te vagy az úristen, vagy mi van? Öreg, pontosan az történt, amit megjósoltam, ugyanúgy fosod magadból -most már negyedszerre- csontra ugyanazt, amit valószínű, hogy a nálam kevésbé értelmes emberek is képesek voltak felfogni, de ha ez sem esik le, megnyugtatlak, nekem is sikerült értelmezni, viszont attól, hogy sok betűt írsz egymás mellé, még nem biztos, hogy nem írsz hülyeséget. Sőt, statisztikailag minél többet írsz, egyre több valótlan is jön vele. Oké? XDDD

Tököm se akar amúgy vitatkozni veled, de ennyire ne szállj már el magadtól.

oké? XD

2013. nov. 6. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Okéokéoké hátha bosszant még oké
2013. nov. 6. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem szálltam el Ha mégis úgy érzed, hogy valaki elszállt, akkor valami komplexusod van, amit magadban kéne tisztázni. Nem én tehetek róla, hogy rossz napjaid vannak. Nem értettem, minek esel nekem így foggal körömmel, mikor nem mondtam hülyeséget, de már kezd körvonalazódni. Szerintem neked az SW-vel van valami bajod, akkora, hogy szerinted a világon sem kéne lennie, ezért szórod ennyire a tanácsaimat. agy alapból valami b4szta a csőrödet, hogy egyből ilyen s3gg módon szálltál vitába, de hát ezzel mit tudjak kezdeni?

De látom kiverted, vagy bejött a tippmiksz, mert mára kicsit lenyugodtál, és igazi laza csávó lettél. Jól van, mindenki számára jobb, ha ebben a formádban vagy a világon.

Ekkora nyomorék meg szerintem ne legyél, hogy arra vered magad, hogy hátha felidegesítesz valakit a billentyűzeten keresztül, mert ha neked ez okoz örömöt, az sajnálatos.

2013. nov. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!