A kreatin tényleg káros?
Szia! A kreatin nem káros,rendes táplálékkiegészítő,tehát nyugodtan fogyaszthatod,de ha nincs rendben az étrended,akkor felesleges szedned..egyébként és a legfontosabb a vitamin,fehérje,utána és majd ha elértél egy szintet akkor próbáld a kreatint(monohydráltat,persze mint ahogy az előbb fogalmaztam,az étrend a legfontosabb!
Tömegnöveléskor nagyon hasznos a kreatin!
Amelyik fehérjében/tömegnövelőben van kreatin,az mind jóféle:D
Üdv.: Clan
"Szerintem minden káros, ami durván megváltoztatja hetek alatt a tested...
"---> ne legyél már hülye! ezek csak táplálékkiegészítők,a hús is tele van kreatinnal
Annyi kreatint kell szedni egy kreatin-kúra alatt alkalmanként, mint ami kb 10 kg marhában van.
Ha megeszel 10 kg marhát egy ültő helyedben, szerintem durván megsínyli a májad, a hasad, az érrendszered.
A csoki is jó kis mennyiségben, de a nagy, ipari mennyiséggel gondok vannak ott is. Fogszuvasodás, elhízés, keringési zavarok, érelmeszesedés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!