Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kisebb kaja gondok?

Kisebb kaja gondok?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a szüleim nem mindig csirke, pulyka mellet csinálnak ebédre, néha hús sincs ebédre. Vannak még ilyenek mint én, gondolom. Szóval hogy oldjátok ezt meg? Tudtok valami kaját mondani, amit csak meg kell venni és utána elfogyasztani? pl valami hal konzervek... a tonhal tudja ezeket helyettesíteni? pl ha nemmegfelelő a kaja, akkor kiveszem a halkonzervet és megeszem kenyérrel, meg valmi zöldséggel. Nekem ez a legnagyobb gondom ami az edzést illeti. Az legroszabb aznap edzek és pl csak tészta volt ebédre, ilyenkor nincs is kedvem edzeni,mert úgy vagyok vele, hogy mai kaja + edzés=visszafejlődés.
2013. okt. 27. 12:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9. Biztos nem nagy dolog megsütni egy húst...krumpli,rizsa. Írtam, hogy azért kényelmesebb is az asztalhoz odaülni, úgy, hogy tálalva van az ebéd :)

OrizaTriznyáák, nehogy azt mond, h "tanulj meg".

Szerintem rájöhettél már volna, hogy nem tudok.

2013. okt. 27. 15:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem csesztetésből írtam. Egyáltalán nem nagy ördöngősség. Én is tisztára be voltam szarva, hogy milyen nehéz lesz ott sürögni-forogni a konyhában, stb.


Mammer egyszer megmutatta a csirkemell elkészítési módját, aztá

2013. okt. 27. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:

*aztán azóta simán megcsinálom, eddig csak egyszer csesztem el(akkor is a fűszerezést).


Szóval csak akarni kell, nem nagy ügy. Persze ugyanolyan jól elélsz tonhalkonzervvel, és pufirizzsel, de tetemesek lesznek a költségeid.

2013. okt. 27. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam már azon, hogy odaállok nézni és tanulni a hús sütést, épp ma volt...legközelebb majd ellesem a dolgot, aztán megpróbálom egyedül :)

Csak kíváncsiságból, merre laksz, hol használnak ilyen szlenget, hogy mammer? Mit jelent? :)

2013. okt. 27. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Tolna megyében lakom. Nagymamát jelent. :D
2013. okt. 27. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
Megtanulni se nagyon kell. Csinálsz 1 pácot, amiből épp akarsz. Benne hagyod egy estét. Utána felteszed a kókuszolajat vagy ami épp van és beleteszed a húst mikor forr az olaj. A húsba beleivódott a pác a rostok összerándulnak és az ízt magában tartja. Azt meg csak látod, hogy mikor fehéredik ki a hús rendesen és mikor éri el az ehető állapotot :D
2013. okt. 27. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :D
2013. okt. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!